Girl Power & Софія🧘🏼♀️
-
Супер, пишу у приватні, будемо на зв’язку🙌
-
Всем привет🧚 Меня зовут Влада, я тоже из Одессы)) Живу в Сюрее, прилетели 4 месяца назад. В бьюти индустрии 12 лет( ваксинг, ламинация брови/ ресницы и перманентный макияж). Работаю West Van/ North Van. Поэтому встречу и пропустила🤣🤣 Надеюсь, наверстать в будущем💫💙💛
-
Привіт) а ви вже розійшлись, чи ще десь неподалік?
-
Шукаємо кафе, щк гуляємо
-
О, тоді я до вас ще встигну приєднатися, буду біля пляжу через хвилин 20
-
Якщо знайдете кафе, скиньте, будь ласка, адресу)
-
Так, домовились))
-
а в 17 дівчатка збираються в Cactus? Чи не бронювали?
-
Збираємось!
-
3651 W 10th Ave, Vancouver, BC V6R 2G2 ми тут)
-
Супер, дякую)
-
Дівчата, хто збирається на 17:00 Зустрічаємось ось тут: Yaletown Park (604) 873-7000 maps.app.goo.gl/9n83Nkf2RhZx4sgv5?g_st=ic
-
Всем привет ,очень рада этой группе ,это супер ,я живу в Иране ,7 марта прилетаю в Ванкувер,обязательно хочу участвовать в встречах ,у нас в Иране очень большая украинская диаспора (мы собираемся и в посольстве ,и в парках ,и на завтраках и проводим все наши праздники )Я косметолог -эстетик со стажем 11 лет .Меня зовут Наталья .Очень рада буду со всеми познакомиться
-
Я також не змогла приєднатися, бо з дитиною , а чоловік по суботам працює(( дуже сподіваюсь , що буде якось зустрічі по неділям . Дуже хочу приєднатися і з усіма познайомитись
-
Скиньте хоч фото/відео якесь спільне)))
-
+++
-
Привіт👋 Якщо ви б’юті майстер і хочете взаєморекламу, взаємопіар своїх послуг- долучайтесь до групи: t.me/+zRdCLJOp73tmYzAy Будемо допомагати одна одній рекламувати свій бізнес!
-
Привіт! Хто сьогодні йде на зустріч? Я вже на місці😁
-
Привіт, ми тут
16 Jan 2023, 03:06
361/1290
18 Jun 2023, 01:58