Girl Power & Софія🧘🏼♀️
-
Дівчата, вітаю усіх нас з святом💐 Бажаю вам натхнення, безмежного щастя, крилатого кохання та слідувати своїм мріям🥰 Гарно усім відсвяткувати ❤️
-
Всім привіт Маю питання, можливо хтось знає чи є у Ванкувері (Surrey) басейн? Буду дуже вдячна за інформацію)
-
www.surrey.ca/
-
На сайті можна пошукати.
-
Дуже вдячна)
-
Ще така порада всім Пошукайте найближчий community center (часто вони мають спортизал або басейн) Та запитайте на рецепції чи є безкоштовні (або зі знижкою) абонементи для українців з CUAET Бо частенько щось таке є, але то ніде не написано , тому треба питати 🙂
-
m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02XyjELwGWiH1rRzeqMEaVe6QzZG3RrRwyKXXQXNJWnNKuap3NyJ6nPfE4WLX7XV4Ll&id=111199518313083&mibextid=l066kq
-
Дуже круто 👏👏👏 плануєш подивитись ?
-
Я б з радістю відвідала А ти?
-
Я теж ☺️ приємно бачити українські ініціативи !
-
Срочная временная вакансия на Ресепшен в Ричмонде с 15 марта по 17 апреля. 17 долларов в час. Нужен уверенный английский- устный и письменный. Канадский опыт не требуется, но должен быть релевантный административный опыт в любой стране. Все детали в личку или по емейл [email protected]
-
Девчонки, подскажите , кто где шопиться ? Прошлись с сестрой по магазинам а выбрать нету из чего(
-
Я в Winners - можно очень неплохие вещи найти по нормальной цене. Но я там работаю, поэтому особо больше нигде не смотрела
-
Zara, HM, winners, Hudson Bay,Nordstrom, sport check, Uniqlo….
-
как мне кажется, проще в интернете заказывать, выбор действительно маленький
-
Я теж хочу піти!
-
Супер)) Нас вже 3є)
-
Привіт, може хтось знає, скільки коштує піти до оптометріста перевірити око?
-
Привіт) потрібно волк клінік або емордженсі ( якщо щось термінова) і тільки по направленю до оптометріста.
16 Jan 2023, 03:06
881/1290
18 Jun 2023, 01:58