Girl Power & Софія🧘🏼♀️
-
null
-
просто заходьте на Ютуб. Там є відео як створювати профіль і реєструватися і там і там
-
www.youtube.com/watch?v=ez4N0--kX_Q&t=549s
-
вибачте, шо рААсійською мовою відео - але у ньому детально можна подивитися як і що робити.
-
Дякую велике!
-
А якщо не секрет яка ціна виходить за евалюацію диплома?
-
ой там десь 280 доларів бере WES. І десь біля 3200 грн імідж центр в Україні. Якшо у ВАс диплом двома мовами ы не треба переклад, то буде десь 2000 грн замість 3200
-
А хто відносив Ваші документи в Україні?
-
В мене просто документи тут, тому мені певно треба шукати варіанти як евалювати документи тут
-
Все просто. Не треба відносити доки в Україні. Ви коли створете профіль в ENIC, Вам напишуть на мейл співробітник і Ви надішлите скани Вашого диплому і заповнену заяву через електронну пошту.
-
Так, можна ці ж скани попросити занести у Києві Вашими близькими, це допоможе прискорити може процес на тиждень-два. Але Я робила все дистанційно, щоб нікого не напрягати
-
Це у Нью Вестмінстері. Але напишіть мені в особисті Вашу адресу, моя мама інколи іздить у Ванкувер, можливо десь недалеко від Вас
-
Добрий вечір, пані! Не знаю чи можна до вас звертатись з таким проханням, але я шукаю кілька дрібничок для дому (приїхала нещодавно, тож нарешті арендувала кімнату, тепер треба складати скарб 😅): невеличка кастрюлька, можливо кастрюлька яку можна засунути в духовку, глибока миска та вішалка для верхнього одягу. Можливо хтось би міг поділитися? Або буду рада, якщо підкажете, де можна купити за якусь невеличку ціну. Дякую!
-
або доларама! там трохи дорожче але дуже великий вибір кухонних штучок(не впевнена за кастрюльки але за все інше на сто відсотків)
-
Дівчата візажисти привіт 😊 Підкажіть будь ласка де тут можна купити хороші пучкові вії для макіяжу ?🆘
-
Дякую! Піду туди за половничком. А ось з іншими біда, особливо з вішалкою. Лендлорд дуже наполегливо просила її купити 😅
-
Вішалку можна подивитися у Value Village. Це секонд, де можна знайти усе :) Кастрюльку нещодавно купувала у Winners маленьку за 15 cad, але Гарної якості