Girl Power & Софія🧘🏼♀️
-
null
-
Короче знайшла. Кому цікаво і потрібно зробити евалюацію дипломів, на сайті WES написано що для тих кто навчався в Україні можна це зробити через їх партнера тут, просто записатись і піти я так думаю з тим що маєте на руках(диплом, додатки) або вони там допоможуть
-
Тобто український диплом можна евалювати (не знаю чи правильне слово, вибачте якщось) тут у Ванкувері? Так? Бо якраз це мені потрібно. Дипломи тут з собою на руках
-
Так, але ще піду туди за подробицями. Також спілкувалась зі знайомим с Манітоби то він вже все зробив таким чином,по цій програмі, просто пішов зі своїм дипломом і там йому все зробили, 212 доларів заплатив.
-
Дякую, уточню це ще раз, бо знайомий робив для PR, заплатив і все.
-
Мені для ПР потрібно, не по роботі. Дякую дуже за цю інформацію!
-
роблять якшо евалюація для навчання. Якщо робите евалюацію для ПР то мозаік не покриває
-
Я щойно закінчила евалюацію. Зайняло 2 місяці. 26 грудня строрила профіль у WES. Подивіться як це зробити на Ютуб. Потім створила профіл у ENIC (це центр в Києві, куди ви надсилаєте свій диплом). 03 березня отримала евалюацію на пошту. 15го вже у паперовому вигляді.
-
просто заходьте на Ютуб. Там є відео як створювати профіль і реєструватися і там і там
-
www.youtube.com/watch?v=ez4N0--kX_Q&t=549s
-
вибачте, шо рААсійською мовою відео - але у ньому детально можна подивитися як і що робити.
-
Дякую велике!
-
А якщо не секрет яка ціна виходить за евалюацію диплома?
-
ой там десь 280 доларів бере WES. І десь біля 3200 грн імідж центр в Україні. Якшо у ВАс диплом двома мовами ы не треба переклад, то буде десь 2000 грн замість 3200
-
А хто відносив Ваші документи в Україні?
-
В мене просто документи тут, тому мені певно треба шукати варіанти як евалювати документи тут
-
Все просто. Не треба відносити доки в Україні. Ви коли створете профіль в ENIC, Вам напишуть на мейл співробітник і Ви надішлите скани Вашого диплому і заповнену заяву через електронну пошту.