Girl Power & Софія🧘🏼♀️
-
null
-
Дівчата питання хтось закачував стіки чи сігаретки нашій дівчині з України ,яка буде 17 квітня в Ванкувері ?я хочу зробити заказ ,але ж вона хоче ,щоб я їй гроші зараз переслала
-
Student Login | University of Toronto School of Continuing Studies (utoronto.ca) так , все дуже швидко , якщо диплом уже з перекладом на англійську
-
О! Дякую за лінки! А якщо без перекладу, то його де краще зробити?
-
Wes
-
Приєднуюсь до питання
-
Привіт дівчата хтось ходе у Футбанк в Ленглі , відпишіть.
-
пошукайте у цьому каналі за пошуковим словом WES. Вже є відповіді на це питання. Удачі!
-
Добрий ранок всім, хтось знає, чи можна буде десь паску посвятити?) знаю є церква у New Westminster, але не знаю чи будуть там проводити таке
-
Таке там проводили минулої неділі)
-
А в цю не буде? (
-
Паски освячують 1 раз в рік в церкві. Можливо, в іншій церкві, котра іде по іншому календарю
-
Ну то так, просто думала що якщо до церкви багато наших ходе, то і освячувати можна буде в цю неділю) ну по Юліанському календарю)
-
Дякую!
-
На Waterfront вночі пришвартувалась гігантична краса Цей лайнер як багатопорерхівка в горизонтальному положенні, а ще в них аквапарк на останньому поверсі Раджу прокататись полюбуватись для тих, хто так само як я обожнює великі кораблі)
-
А є якась адреса ?