UA to Canada CUAET
-
що саме ви маєте на увазі? це інформаційна сторінка, і там є в тому числі посилання на ті ж newcomer services.
-
А вот это, не в ту же копилку разве? Извините если туплю, удалю если что www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/settlement/welcome-canada.html
-
Всім, привіт! Якщо я зробила груповую заявку, чи один член сім'ї може здати біометрію в іншому місті?
-
Якщо я подала спершу заявку на группу( я +мама). Мамі 69 років, я свою анкету заповнила, а мамину ні(окремо), свою біометрію здала, а мама не хочу тепер продовжувати, що можна з цим зробити? Запрошення на відправку паспорту мені не приходить((
-
Это только в квибеке
-
По обычной программе, не cuaet
-
Кто мог бы подобнее рассказать про «subject to fees and standard requirements”? Особенно интересует standard requirements.
-
Доброго вечора. Підкажіть будь ласка, я вірно зрозуміла що програму CUET продовжили а також і виплати по допомозі українцям www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/end-dates.html
-
для тих, хто лінується почитати чат, або закріплене — не продовжили
-
Що з програмою, продовжили?
-
Данке
-
Дитині 17 років. Прийшов лист з проханням відправити паспорт. Чи потрібно заповнити consent firm vac в його випадку? І якщо так- то хто має підписувати- він, чи хтось з батьків?
-
Здравствуйте, подскажите пожалуйста кто знает. Мать сдала биометрию на визу в декабре. Каким числом ей могут вклеить визу (задним числом, или там будет стоять день выдачи) и выдадут ли вообще? И ещё такой вопрос. Мне 16 лет и я подаюсь с матерью. Могу ли я получить визу без разрешения второго родителя? Очень рассчитываю на помощь знатоков. Спасибо большое 🙏🙏🙏
-
Ребята, подскажите, пожалуйста, в каких Провинциях/Городах дают бесплатное жилье для Украинцев на первые две недели? По программе CUAET
-
vm.tiktok.com/ZMYQhanTG/
-
Не понятный вопрос 🤷♂️ дата выдачи визы будет в самой визе и в заявке никаким задним числом ничего не выдадут. Сдача>решение>виза. По согласия вроде письмо нужно писать с пояснениями если нет возможности получить согласие
-
Вибачаюсь. Чат прочитав і закріплене також, але не зовсім розумію дату 31.03.24. Якщо віза вже на руках, але поки немає можливості виїхати (і хто знає насправді, чи буде вона до 31.03.24), то виходить, що по цій візі навіть заїхати не можна після 31.03.24?
-
Подскажите пожалуйста, за какое время до окончания срока паспорта можно въехать в Канаду (Cuaet)? У дочки паспорт до сентября.
-
Дата ставится которая была в апруве. Вклеить визу можно и после 30 дней, всё ок, паспорт примут.
-
Какая-то максимально нелогичная и странная фигня 🤦♂️ Нафига тогда в визе писать дату до окончания паспорта❓❓❓ получается они заднюю сдали 🤣
16 Jan 2023, 06:08
182832/286191
13 minutes ago