UA to Canada CUAET
-
@aborozdykh хочу сказать огромное спасибо. Я сидел без биометрии в профайле с 21 марта. Писал, звонил но все безуспешно. Сегодня пошел по совету снова сдал биометрию и о чудо. Не успел я выйти из посольства как биометрия появилась в профайле за сегодняшнюю дату. Куда делась биометрия от 21.03 осталось тайной. Двигаемся дальше)
-
Добрий день. Підкажіть будь ласка, можливо хтось стикався. Як правильно заповнити заявку на виїзд для дітей? Закордонного паспорта не мають, лише свідоцтво про народження. При заповненні заявки є графа де потрібно вказати термін дії документу, а свідоцтво немає терміну дії, а це поле обов`язкове до заповнення.
-
Платний.
-
Перекласти потрібно свідоцтво про шлюб і про народження. На перекладі має бути печатка бюро перекладів.
-
Ще потрібно 2 листи: запит на біометрію і підтвердження зустрічі у VAC
-
подскажите, пожалуйста, верхнюю форму нужно заполнять при отправке курьером туда? или только в случае получения курьером?
-
Мед огляд можна пройти upfront (наперед) без запиту на нього. Про ваше бажання в клініці потрібно повідомити.
-
@mauiwawie первая ссылка на сайт в закрепе отчего-то сломана. Правильная → www.ua2canada.info/
-
Когда вы сдали биометрию? На почту приходит после регистрации
-
Так, я також так думала. Але бачу, що в інших людей схожа ситуація і просять application також. Попробую скинути скрін зараз.