UA to Canada CUAET
-
Доброго дня! Я з сім'єю подався на туристичну візу за тиждень до того, як розпочався CUAET, і тому заплатив усі необхідні фі. На сайті написано: "If you’re eligible for a waiver but have already paid the fee, we’ll issue a refund to you automatically. You do not need to request a refund.". Але вже пройшло півтора року, а я все ще не отримав гроші назад. У мене вже навіть нова банківська картка, тому що стара закінчилася. Я дзвонив до IRCC і писав до центру, який обробляв наші візи. Вони кажуть, що треба чекати, вони не знають коли рефанд відбудеться. Я намагався запросити повернення грошей онлайн, але отримав помилку, що моя заява на візу ще оброблюється. Може хтось був у такій ситуації та знає що можна зробити? Нас четверо і повна сумма трохи менше 800 доларів. Хотілося б повернути гроші. Дякую за допомогу!
-
ви писали до центру якого? візового? чи напряму до візового офісу, який розглядає вашу заявку? напишіть через кризову форму, якщо ще не писали. якщо чесно, рефанд іноді це ще та морока. я досі не можу отримати рефанд за подачу на open work permit ще в 2021 році, який повернули через їх помилку.
-
візовий центр таким не займається. це приватна організація, аутсорс адмін питань (біометрія та паспорт). тому пишіть напряму в ircc, агенти на лінії зазвичай говорять одне і те ж, «чекайте».
-
www.cic.gc.ca/english/information/fees/refund.asp
-
зайдіть в кабінет, як зазвичай заходите і подивіться, що прийшло.
-
last week I was going through some upload here and I saw several people making testimony about mr Thompson James so I decided to follow him and see what exactly is that he introduced me into bitcoin mining operation and now am here to give a testimony of how I made from $2,000 to $20,000 am so greatfull sir thanks for your help You can also contact him. but don't forget to thank me later 👇👇👇👇👇👇👇 t.me/investment360platform
-
Ребят, нужна ваша помощь, подскажите пожалуйста, такая ситуация, мне нужно забрать диплом с университета, лично конечно я не могу, но другой человек может, но нужно сделать нотариальную доверенность, Я могу это сделать в Канаде без присутствия этого человека? И куда мне нужно обращаться? Просто в нотариус? Может кто то может посоветовать хороший нотариус в Торонто/Миссиссауге. Спасибо ♥️