UA to Canada CUAET
-
Чи надали вам список сертифікованих перекладачів?
-
Шановні, ви вже багато пережили з цією війною, я вас прошу адекватно оцінювати свої можливості для проживання в Канаді. Біженцям допомагають соц. виплатами, але це не біженство. Це спрощений в’їзд для «екстренної подорожі» … подорожі з правом на роботу, не більше, ви там будете самі, вас ніхто не зустрічатиме з волонтерськими пакунками в аеропорту. Будь-ласка, ознайомтесь з життям в країні, процесами найму і навчання перед подачею заяви, зважуйте свої ресурси. І всім удачі🙏
-
Пишите ту страну, в которой находитесь прямо сейчас - хотя это все равно сейчас мало что поменяет, так как на основе этого адреса выбирается визовый центр, который будет обрабатывать вашу заявку, а визовые центры Украины все равно уже уехали в Польшу
-
Биометрию сразу по прибытию в Канаду нельзя сделать ???
-
mailing пишется всегда реальный
-
Кілька днів тому я, начитавшись купу подібних коментарів, сиділа й плакала. Бо ніде зараз не просто: ні в Україні, ні у Європі, ні в Канаді. Але ви, шановні, знаходячись у безпеці, здається не дуже розумієте як зараз справи. І це не в погано, я не суджу, просто щоб розуміти, треба прожити. Я б з задоволенням поїхала б додому, підготувалась би фінансово, мовно, морально. Але навіть після перемоги вдома нас буде чекати інша реальність, в якій ми будемо працювати щоб було на що прокормити сім’ю. Які там заощадження і час на навчання… І от я плакала, а чоловік тим часом знайшов сім’ю, яка дуже хоче допомогти і запрошує до себе. Дуже щиро і з всілякими пропозиціями (житла, навчання, роботи, речами і всім що може знадобиться). Тоді я зрозуміла чого не вистачало - ПІДТРИМКИ. Простої підтримки. Що таке «важко» усі знають. І дякую що ви інформуєте, і ми будемо готуватись. Але ПІДТРИМКА - ось що важливіше за деяку правду