UA to Canada CUAET
-
В Канаде ещё не был У меня есть Letter of introduction и W-1 виза на руках Я также волен ехать в Канаду сейчас, до этого были трудности, вынуждающие оставаться Но срок действия вышеупомянутых документов заканчивается в конце осени И я собирал информацию о том, каковы шансы найти способ продлить эти документы, если приехать здесь и сейчас Теперь, думаю, понял суть, спасибо огромное за ответ
-
Привіт. При продовженні закордонного паспорту дитини, чи вимагають в консульстві(Торонто) військово-облікові документи якщо подає документи чоловік(батько)? Може у когось був досвід. Дякую
-
Вітаю! Подавалася на cuaet ще в 2023 році, дали на 3 роки з ворк пермітом. За цей час не приїзжала в Канаду. У мене питання, чи можуть мене впустити в Канаду як туристку з цією візою просто на декілька тижнів поподорожувати, якщо термін дії її ще не вийшов?
-
Вітаю - вибачте що турбую - чи можна такі питання задати: - мені одразу відправити на вклейку відправити - чи написати і дочекатись відповідді з кризової форми - якщо відправляти на вклейку - говорили відправити з документами листа - Це просто лист англійскою? Чи треба може додати якісь докази(з перекладом) чому не подався вчасно(хвороба і тд)?
-
Чи може хтось підказати алгоритм(і якщо можна який список документів окрім паспортів - бо я щось не знайшов) відправки на вклейку якщо Новою Поштою? Мені відправляти з Харкова(я так розумію до Києва чи інше місто) треба обрати кур'єрську доставку (ось як на скріншоті)? Просто вкласти в папку документи і відправити?