UA to Canada CUAET
-
Уточніть чи Нова пошта взагалі займається такою пересилкою. Я замовляла послугу у спеціалізованої агенції. Надсилала паспорт до Львова, а там вже їхній курʼєр перевозив його особисто через кордон і подавав до Варшави. Назад привезли так само. Коштувало близько 60-80€.
-
Я робила assessment у ICAS (аналог WES). Вимогою було подати усі копії документів про освіту з моєї сторони (як диплом, так і додатки). Потім Ви подаєте запит до Міністерства освіти. Вони оформлюють Вам пакет документів (вартість залежить від кількості дипломів, додатків, чи треба їх перекладати на англійську і апостилювати) і надсилають його напряму до Канади. Лише після того Канада бере їх на оцінку. Ваш навчальний заклад участі у цьому процесі не бере, а тому і ігнорувати не може. Але займає це місяці 2-3, не менше
-
t.me/canadakaknado_info/94
-
З приводу облікових не підкажу, на жаль( Можете звернутися до Інформаційно-іміджевого центру МОН, у них гарно працює телефонна лінія, і дівчатка там приємні, все мені пояснили. З приводу чому саме ICAS, я радилася із чатом gpt, він видав 3 чи 4 установи по Канаді, які займаються есесментом. Я написала запит в кожен і лише ICAS відповів найшвидше і найзрозуміліше та надав дуже детальну інструкцію, що за чим робити. Разом із посиланнями на МОН, цінами і тд. Цим процесом я займалася самостійно, тому не знала, що у людей є вподобання в сторону WES. З ICAS було все просто і доступно. І по ціні ок. Але final report ще в процесі, тому чекаю.
-
хоть сейчас
-
Доброго вечора! Скажіть будьласка, якщо в дітей закінчується visitor visa наступного року в березні, за скільки часу можна податися на нову? За місяць до закінчення чи півроку чи скільки? Дякую!
-
могут
-
Зрозуміла, дякую!! Скажіть ще будьласка, якщо батько дітей в'їхав в Канаду, отримав 3-річний owp, мати та діти ще не виїжджали. Дітям можуть дати visitor record на 3 роки по батьковому owp на 3 роки?
-
Делала мужу диплом через WES. Нужны только копии загран.паспорта, диплома и приложения. Во всяком случае, в начале года ENIC не интересовал воинский учёт. WES многие выбирают потому, что специалиста они эвалюируют в магистра, как правило. Есть провинции, которые пишут, через какую организацию эвалюировать.