UA to Canada CUAET
-
Хто в липні в Дюсельдорфе подав поспорт на вклейку? Скільки днів чекали?
-
Всем привет! Делюсь ситуацией со Львовского визового центра по биометрике. Пришёл в 11:30, запись была на 12:00. Меня пропустили без очереди, процесс занял 1-2 минуты. На улице была очередь тех кто без записи - человек 10. Сейчас ещё раз проходил визовый центр на улице уже 2-3 человека (вероятно уже другие люди). Стояли именно с документами по Канаде. Я думаю, что им удалось сдать, но утверждать не буду)
-
Чекаю з 11.05 після здачі біометрії
-
з чого ви зробили висновок, що без запису взяли біометрію?? відкрию велику таємницю, у цій будівлі візовий центр не лише Канади, а і Польщі і інших країн ЄС, так що не вводьте в оману людей своїми здогадками
-
добрий день ) можливо ви ще підскажете якщо мені запрошення на здачу біометріі прийшло 20.03.22 а записатись на здачу даних вдалось тільки на 02.09 чи дійсне це запрошення
-
Казали шо сканують штрих код як вони можуть без штрих-коду проходити
-
бо аби щось додумати і висловити свої здогадки, нічим не підкріплені
-
Народ хто пдскаже коли саме відкриваются дати на запис на біометрвю у Львові?
-
Доброго дня! Подскажите документы которые к заявке прикрепляешь, лучше переводить? Просто кто-то переводит, кто-то нет, как лучше?
-
Сонсерн форм, і ще лист скачували, з сайту. Але по факту дивилися лише свідоцтво про шлюб