UA to Canada CUAET
-
да, бесплатная, и не по CUAET тоже
-
Если вы уже прошли все это, расскажите, пожалуйста, как лучше поступить? Подавать для детей на study permit, чтоб потом можно было вклеить визы в паспорт или опять подавать на visitor record как у детей в данный момент? Можно ли будет в таком случае вклеить визы?
-
залежить від того, скільки дітям років. зовсім маленьким сп не дають. ви можете подати на візу зараз, якщо плануєте візитор рекорд отримувати. в розділі про подачу на візу всередині Канади є детальний опис процесу по сп і вр. t.me/UAtoCanada/81497
-
так, звісно. можете подаватись на стаді перміти в цьому випадку. на підставі них потім подасте дітей на візу. для кожної дитини — свій аккаунт для подачі.
-
для кожної дитини — свій аккаунт, з нього будете подавати дитину на стаді перміт і потім на візу. створіть свою пошту, не обов’язково пошту дитини.
-
якщо подаватись на візу, потрібно окремий аккаунт. а так, взагалі якщо всі члени родини подаються на продовження статусу, то є опція заповнити з одного аккаунту на інших одночасно з основним заявником. але там стільки же потрібно заповнювати, в аккаунті дійсно не так зручно, як в порталі. там потрібно спочатку відповідати на запитання, а потім ще заповнювати форми imm і завантажувати в кожний розділ ще багато чого
-
Як ви вважаєте буде краще зробити, якщо мені потрібно заповнити на сина та доньку на видачу нових стаді пермітів і ще будуть потрібні візи для них, щоб потім вклеїти в паспорти - створити один аккаунт на доньку і в неї все заповнити, чи однак краще зробити для них окремі?
-
Добрий вечір, будь ласка, дайте невеличку консультацію якщо володієте інформацією. Ми заїхали по електронній візі в Канаду з ворк пермітамі старші і з візітор перміт молодший син (16 років) Я всім звідси оформила вклейку, окрім молодшого, тк це неможливо. Молодшому подалась на стаді перміт але ж з цими страйками вже другий місяць чекаємо відповіді. І лише після узгодження я змогу подати запит на вклейку. Тобто віза в його паспорті буде в кращому випадку восени. Питання: чи можемо ми виїхати на 4 дні в Штати всією родиною і повернутись, якщо у всіх є візи і ворк перміти, а у малого лише візітор і візи в паспорті немає? Точніше в Штати і на Кубу (щоб потім знову вас не турбувати з уточненням)
-
окремі
-
Без визы обратно не пустят ни при каком раскладе в вашем случае. А почему для него это невозможно? Вы можете в любом случае для него подать заявку на визу, она просто будет называться outside Canada, но паспорт все равно можно отправить на вклейку здесь Единственный способ вернуться обратно без действующей визы при наличии действующего visitor record - это выехать в штаты по земле и так же вернуться, не посещая никакие другие страны
-
ви подали заявку на візитор рекорд, а не візу. на підставі візитор рекорду неможливо податись саме на візу по схемі inside Canada. тому вам видало лише продовження статусу. заявка на візу за межами Канади заповнюється з того ж порталу, з якого подавались першого разу. в закріпленому є детальне пояснення
-
по CUAET бесплатное и можно сразу подаваться в любой провинции. Покрывает все кроме окулиста и дантиста. Но для детей до 12 лет есть гос-ная программа лечения зубов бесплатно. Если не по CUAET то нужно проработать полгода на полной занятости (full time job) чтоб получить карту здоровья. Это в Онтарио так, в других провинциях не знаю.
-
Вы просто не ту заявку подали. Получить TRV можно и отсюда
-
Я уже подавала так и получили мы в конверте еще один визитор пермит с таким же номером но с новой датой выдачи. И только недавно мне сказали, что тут много таких случаев и мне подсказали уже сработавший выход - менять пермит с вищитора на стади и уже со стади подаваться на визу. Виза в Штаты есть.
-
тому що у всіх вас не візитор рекорди. і вам дало вибрати опцію візи. я впевнена, що якщо ви зайдете і профіль і подивитись яка форма була подана, там буде imm5708, а не imm5257.