UA to Canada CUAET
-
тоді покажіть, будь ласка, скріншот документів поданих на молодшого сина. ви технічно навіть не можете по візитор рекорду дійти до вибору подачі на візу. для цього опитування і створене — щоб ті, хто не може податись, не подавались
-
Вітаю. В листі про здачу біометрії сказано лише про 3 документи які потрібно брати із собою до візового центру паспорт, копію листа та лист про згоду на обробку персональних даних. А на сайті візового центру в якому хочу злати біометрію вказані ще якісь документи і я не можу зрозуміти чи потрібно їх чи ні? І взагалі не розумію що за документи вони мають на увазі
-
Это легко подтвердить - вы при подаче заявки на ребенка заполняли imm5257 или imm5708?
-
я не буду повторювати другий раз. перечитайте повідомлення, будь ласка
-
так це форма extend my stay as a visitor. це продовження статусу візитор, тобто подача на візитор рекорд. extend перекладається як продовжувати. в назві є temporary resident permit, але це не віза, а перміт для тих, хто є inadmissible. на візитор візу видає форму imm5257 Application for Temporary Resident Visa
-
видаліть будь ласка, посилання. в чаті посилання на неофіційні ресурси і відео заборонені. я вам вже сказала причину — по візитор рекорду неможливо податись по цій процедурі. подача на візу, якщо візитор рекорд, описана тут в кінці: t.me/UAtoCanada/81497
-
Вітаю. В листі про здачу біометрії сказано лише про 3 документи які потрібно брати із собою до візового центру паспорт, копію листа та лист про згоду на обробку персональних даних. А на сайті візового центру в якому хочу злати біометрію вказані ще якісь документи і я не можу зрозуміти чи потрібно їх чи ні? І взагалі не розумію що за документи вони мають на увазі
-
Если бы старая виза была в паспорте - не было бы никаких вопросов, я сам так ездил несколько лет подряд. Но так как старой визы в паспорте нет - не обещаю. Формально это должно работать, так как действующий статус в Канаде есть. Можно об этом узнать прямо на границе, в офисе CBSA с канадской стороны
-
@paors Мы на машине планируем на выходные съездить. Подскажите, плз, в какой организации можно тут точно узнать? У меня старшего сына з закончившейся в паспорте стади визой но с действующим ворк пермитом пустили в Канаду в 19 году… потому надежда теплится. @mauiwawie дякую за посилання, зранку вивчу цей шлях апплая.
-
ознайомтесь із закріпленим повідомленням
-
Напишите мне