UA to Canada CUAET
-
Цікаво може хтось з власного досвіду підкаже. Знаходяться по програмі cuaet та маючи роботу, орендований дім і т/д.. Дуже складно зробити візу в США туристичну.. Звісно маю на увазі пітвердити що не маємо намірів використовувати її в інших цілях ніж туризм. Що б часом подорожувати по сполучених штатах? Приблизно процесс оформлення знаю, і тому цікаво чи зв'язку з тим що ми вже по суті вже на дорозі до іміграції так як в будь якому випадку будемо пробувати подавати на PR
-
Доброго дня Маючи в Канаді ВП чи є якісь ліміти по знаходженню за її межами? Наприклад якщо прилетів, отримав ВП, вилетів, повернуся до Канади через рік-півтора - ВП буде анульовано? І це ж питання, але стосовно вже ПР - можна бути відсутнім скільки завгодно в країні чи якісь «ліміти»?
-
Нет, вы можете въехать в Канаду до конца действия визы. Но чтобы получить Work Permit, нужно въехать до 31 марта 2024 года. Дальше въезд на общих основаниях как турист
-
привіт. Підкажіть, будь ласка, які документи потрібно вкласти при відпраці паспорту дитини на вклейку? Якщо я правильно зрозуміла , то це має бути : паспорт дитини, консент форм, реквест роздрукований, правильно? концент форм має бути заповнено на ім'я дитини і підпис мій, я правильно розумію?
-
Всем привет.При заполнении групповой анкеты на жену при внесении ее данных пишет что ей нужна виза Eta и дальше не дает заполнять( у меня Украинский загранпаспорт и израильский даркон у жены только израильский паспорт),кто то сталкивался с этим ?
-
Написанному можно верить - поиск по чату “eta”
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/new-immigrants/pr-card/understand-pr-status.html To keep your permanent resident status, you must have been in Canada for at least 730 days during the last five years. These 730 days don’t need to be continuous. WP никуда не денется, сколько бы времени вы за границей ни проводили
-
Имея работу и тд - ничего сложного, кроме того, что очереди на интервью больше года
-
Доброго дня, знаходжусь із родиною у Польщі, візу відкрили тільки мені. дружині та дітям чекаємо вже кілька місяців. Сидіти та чекати немає грошей. мені потрібно поки що летіти одному і почати працювати, щоб утримувати родину. Готовий працювати будь-де, головне відразу. Чи могли б Ви підказати місця, де можна знайти роботу? жити в Канаді поки нема де. Як це зробити, підкажіть будь ласка.
-
Добрый день, очень нужна комната или небольшая квартира для двух студентов(парня и девушки 20/18 лет) на полтора месяца с 11 июля до 1 сентября в Торонто. Подскажите есть ли какие то варианты и к кому можно обратиться, буду признателен любым вариантам. Спасибо большое
-
оу, спасибо)