UA to Canada CUAET
-
пандемія ковіду офіційно завершилась.
-
Ковід є вигадкою лише для тих, кому пощастило не переносити його у важкій формі та бачити на власні очі, як швидко він розповсюджується в закритих колективах і як від нього вмирають люди.
-
Я біотехнолог за фахом. Певно ви не дуже зрозуміли мене, про що йде мова, тому зробили такі висновки. Я не казала що ковід вигадка. Я казала те, що його створили. Розумієте, це мова про інше. Його створили саме для цього. За це люди отримали великі кошти, щоб вкоротити рівень популяції. Кожен переніс по різному, тому що загальний рівень імунітету у кожного був свій. Хтось легко переніс бо немає хронічних або скритих захворювань, а інші мали ті наслідки про які ви сказали. Але це просто бізнес, це гроші. Ті хто це влаштував збагатились на здоров’і та смертях.
-
Отец вписан в св-во о рождении ребенка? Вакцинация не нужна.
-
Перевод св-ва о рождении с переводом на английский или французский. Письмо с объяснением, что второй родитель не вписан в документы ребенка и соответственно разрешения от него на выезд нет.
-
SJTD = single journey travel document. у вас есть действующий загранпаспорт? и больше одной заявки вы не подавали?
-
если вы запрашивали SJTD или подавали больше одной заявки - это нормально
-
В произвольной форме.
-
Всем привет! Скажите пожалуйста кто 23 июля с Вены ну или с Польши,будет лететь в Саскатун ну или хотя бы до Торонто. ? Моя мама будет лететь но с Английским у нее очень плохо((( может она к кому поровозиком… что бы хотябы долететь до Торонто и получить ворк Пермит. Заранее спасибо!