UA to Canada CUAET
-
Привет! Напомните пожалуйста, при заполнении заявки CUAET нужно подгружать паспорт или на момент подачи только вводится номер, и даты получения/истечения? Нужно успеть заполнить для человека, который ждет новую биометрию в Украине и до дедлайна максимум успеет получить по телефону данные паспорта, но не сам паспорт) Спасибо!
-
Привет! Заполняю заявку, дошел до прикрепления документов, возник вопрос, как можно прикрепить форму 5409, и все имеющиеся документы подтверждающие+фото в поле с одним документом как additional documents. Кто сталкивался уже с этим, подскажите пожалуйста как лучше поступить в такой ситуации? Спасибо!
-
можна подаватись по внутрішньому, на вклеювання потім відправити закордонний
-
Объединить все документы в один файл.
-
Еlena, все зробив як вы порадили, але в кінці, не можу відправити дитячу анкету, бо система просить вказати когось дорослого додаткову хто буде principal applicant. Як бути в такому випадку, якщо в нас с жінкою візи є і я не бачу сенсу знову рееструватися когось з нас батьків
-
а якщо через старий портал подали на візу півроку тому знаходячись вже в канаді і досі жодної відповіді, чи ж сенс подавати через новий портал, або це буде вважатись за повторну заявку на одну й ту саму тему і краще чекати вже доки вони дадуть відповідь через старий портал?
-
Добрий день. Підскажіть, будь ласка, хто нещодавно з дітьми летів, як робити той стаді перміт? Точно так само як і ворк перміт в аеропорту? Буде летіти мама з сестрою неповнолітньою. Мамі електронний ворк перміт прислали, а от сестрі дозволу на навчання не було, чи його і не мають присилати, а просто просити його вже на місці?
-
я подавала на нову візу собі (мені 16), абсолютну таку саму visitor візу як і в перший раз, із вказанням того, що я знаходжуся в канаді з батьками