UA to Canada CUAET
-
ви сказали їм, що по куает? вони повинні знати що робити. ви вже отримали номер msp?
-
ключове речення “on the day you apply”
-
SJ, [Jul 15, 2023 at 2:20:18 PM]: Visitor visa applicants under the Canada-Ukraine authorization for emergency travel (CUAET) measures You may not need to give biometrics if, on the day you apply for your visitor visa under CUAET, you’re • 17 years old or younger • 61 years old or older • someone who was previously approved for a Canadian visitor visa within the past 10 years We’ll contact you by email to let you know if this applies to you. In all cases, follow the most recent instructions we’ve sent you. ☝️ May not need.. т.е. приглашать вас сдавать биометрию или не приглашать решается индивидуально
-
ви можете скопіювати і самостійно перекласти. гугл транслейт доступний усім. на день подачі вік був 60 років. здавати ПОТРІБНО
-
Добрый вечер Отправила письмо на запись на биометрию в киев Пришел сразу ответ что обработка данных для записи может занять в киеве до 4 недель, а во Львове 1-2 рабочих дня Подскажите можно перепродать заявку на запись во Львов? Потому что могут родители не успеть уместиться в 30 после приглашения
-
робити те, що від нього вимагають. якщо прийшов original passport request — надати паспорт для вклеювання візи
-
Каким образом?
-
ознайомтесь із закріпленим повідомленням
-
А можна емейл для запису в Львів на біометрику? Дякую
-
я не знаю, де саме ви знаходитесь. якщо в Україні — то через тур фірми, які возять паспорти на вклейку до Європи. візові центри в Україну назад паспорт не відсилають. по пошуку в чаті можете знайти різні тур агенства, що надають такі послуги.
-
Прошу прощения, просто чат с большим количеством людей, а никто не подсказывает, я переживаю что могут родители не уместиться в срок 30 дней. По этому попросила совета
-
Дякую, зразу не побачила в закріплених, мабуть прогортала.