UA to Canada CUAET
-
завжди дивує, чому люди не користуються офіційними сайтами, а знаходять інформацію на якихось лівих інфо сайтах по-друге. в правилах чату і у мене в профілі написано, що писати мені у пп НЕ ПОТРІБНО. поважайте мій час та особистий простір
-
Если не успеете в 30 дневный срок, можете написать в кризисную форму. Довольно часто люди не успевают попасть в визовый центр за 30 дней (особенно в Киеве)
-
Привіт, хотіла попитати тих, хто особисто здавав біометрію в Кракові. За скільки часу вам приходило одобрення та запрошення на вклейку візи? Поки мама буде в Кракові і може почекати. Розумію, що по-різному, але може в когось було швидко? Дякую 🙌
-
інструкція є в закріпленому, там все детально розписано. дедлайн завжди можна продовжити, це не остаточна дата. просто треба обовʼязково попереджати
-
ні, потрібен оригінал.
-
😂 Та що? Від 1 до 3 місяців це швидке рішення. Від 3 до 6 нормальні терміни. Від 6 до 10 місяців і більше, також люди чекають!
-
Яку людину? Куди відправляти? Ви питання читали?
-
3 недели в Австрию
-
?! Потрібно також відправляти людину, якій потрібно здати біометрію разом з документами, а не лише документи.