UA to Canada CUAET
-
зрозуміло. тоді потрібно відповідати “no”. і подаватись чоловіку на ворк перміт. на жаль, подача платна і фін допомога не буде доступна, так як відмітки куает не буде. ось такі «добрі» новини від ircc після 15 липня. в закріпленому повідомленні я декілька днів назад зробила оновлення в розділі про дати, там є посилання на офіційну інформацію з цього приводу
-
потрібно вибирати no. вам офіцер сам сказав, що не по куает
-
дитина як ваш dependent йде. я не знаю, які умови ohip (якщо ви зараз саме в Онтаріо), думаю чоловік з дитиною може через вас отримати покриття.
-
будь ласка. напишіть потім в чаті як все пройшло з ворк пермітом.
-
Вітаю! Я перепрошую, та я не зовсім розумію, які були причини у офіцера не видати Вашому чоловіку Work Permit? Лише через те, що він не мав візи вклеяної в паспорт ? А чоловік пройшов всю процедуру в IRCC і отримав лист Original Passport Request, лише не вклеяв візу? І пробоем не було б якби була фізична віза, яку вклеяли в паспорт? Чи правильно я розумію?
-
саме візи по куает. не звичайної, не еТА, а саме по куает. тепер інші умови. Note: As of July 16, 2023 there will no longer be Port of Entry (POE) facilitation. Clients must apply once they are inside Canada if they have not been issued a TRV under the CUAET measures. розділ in-Canada facilitation www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/publications-manuals/operational-bulletins-manuals/service-delivery/ukraine/ukraine-trv-cuaet.html#toc2
-
здравствуйте, мы в ноябре 2022 заполнили анкету, тогда еще я только была беременна, мужа присоединить не получилось так как у него eta, с этой визой просто летишь в канаду, иметь перевод свидетельство о браке, и свидетельство рождения ребенка ( у которого тоже eta) и офицер сказал, с 16 июля так больше не пускаем кто по eta, считается как новая подача на cuaet ( но по письму у меня дата визы стоит декабрь 2022) но мужа и ребенка расценивают как уже новая подача
-
Я зрозуміла. Дякую за пояснення 🙂
-
це не віза, це візитор рекорд. візу він не отримував, в нього еТА.
-
проблемы в Калгари возникают только у узкого круга людей, к которым вы не относитесь. у вас все нормально и Эдмонтон вам не нужен
-
Добрый день, подскажите пожалуйста, какие способы есть, кроме кризис и телефонного звонка привлечь внимание миграционного офицера к материалам заявки на CUAET? Уже 8 месяцев ждём рассмотрения заявки жены. Она гражданка россии я украины. Мне уже дали визу ей нет. Написали в кризис уже кучу раз и не раз звонили ответ один и тот же заявка в процессе рассмотрения :( сроков нет.