UA to Canada CUAET
-
Здравствуйте, по поиску не нашла подходящего ответа. Подскажите, насколько реально легализоваться в Канаде (после программы) и выше ли эти шансы по сравнению с США(U4U)? Например, U4U дается на 2 года и еще неизвестно на сколько будет (или нет) продливаться.
-
t.me/UAtoCanada/243264
-
Дякую!
-
для віз по куает все залишилось, як було. вʼїзд до 31.03
-
Всім привіт, чи є хтось хто проживає в Sudbury Ontario? Потрібна де яка інформація для новоприбулих Українців, куди звертатися і т.ін...
-
Доброго вечора. Я заповнила форму на початку червня, але запрошення на біометрію не отримала. В особистому кабінеті теж нічого немає. Можливо моя заявка анульована? Як зрозуміти?
-
Оттава. Здамо в оренду мебльовану квартиру короткостроково - до 7 серпня. Квартира 1 bedroom, 1 bathroom + den. У комплексі є басейн, спортзал, кімната для йоги, зона барбекю на даху. Район Heron gate. Щодо деталей пишіть у приватні повідомлення, будь ласка.
-
Здравствуйте, подскажите пожалуйста сколько ждать запроса на паспорт после сдачи биометрии. Мне он пришёл спустя месяц, а от мужу ничего не приходит второй месяц. Он гражданин другой страны поэтому скорее всего долго рассматривают все документы. Просто интересуюсь до скольких месяцев может затянуться этот запрос 😟
-
деякі чекають більше року, все індивідуально. так як нові заявки не приймаються, думаю за наступні місяці всі необроблені заявки швидко оброблять
-
Будь ласка, підкажіть чи можна піти здавати біометрію з іншим паспортом. Не з тим котрий вказувала в анкеті. А котрий потім надіслала в кризову? Маю на увазі Я надіслала новий паспорт в кризову 20го числа, а 21го пішла здавати біометрію з цим паспортом Це норм?
-
Привіт всім! Порадьте будь ласка. Приїхали вчора в Ванкувер, British Columbia, відразу записались на медогляд, сьогодні зранку прийшли - питають а де ваша форма IMM 1017 ( забула точний номер), той що Medical Exam Request. А у мене його немає, я подалась на ворк перміт приїхавши вже сюди. Тут вроді кажуть тест безкоштовний. Але лікар ще й не знає що саме здавати, кажуть що з 15ого липня вроді повний тест має бути.... Може хтось здавав недавно тут, підкажіть будь-ласка. Дякую велике ❤️