UA to Canada CUAET
-
який статус ви перевіряєте? статус візи, яку вже видали, наскільки мені відомо, онлайн перевірити неможливо.
-
Я тоже написала письмо на запись на биометрию... уже больше недели назад...ни ответа..ни привета(( А срок до 14 августа 🙄
-
Нашла инструкцию в другой группе Ділюсь досвідом як відправляли паспорти поштою на вклейку віз у Польщі. Наче комісію 159 злотих відмінили, тому ми не платили. Не знаю, чи 100% відмінили, офіційної інфи нема (але інформація про відміну була від тих, хто комісію платив, а тоді мав писати заяву на повернення коштів). 1) ЯКЩО НЕОБХІДНО, ЩОБ ВІЗОВИЙ ЦЕНТР ВІДПРАВИВ ПАСПОРТИ НАЗАД ПОШТОЮ (по Польщі): У банку сплатили 125 злотих + 15 злотих взяв за свої послуги банк. Реквізити для сплати тут: visa.vfsglobal.com/pol/en/can/additional-services Якщо плануєте самі прийти в візовий центр і забрати - цей пункт можна пропустити. 2) Роздрукували і заповнили Consent form на кожного з сім'ї (за дитину заповнювала мама, там де підпис написали, що розписувалась мама і ім'я). Як виглядає є у фото, pdf є в гуглі, заповнювали тільки перші 2 сторінки. www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=assets.ctfassets.net/xxg4p8gt3sg6/2G0GtF7WPLvzToKOfompkv/c03d754f3eaf210cf115e35a9bfd096b/VFS-ConsentForm.pdf&ved=2ahUKEwjuxNeJstr2AhWUrYsKHaiYB_4QFnoECDkQAQ&usg=AOvVaw0J68bewX_u0aqzOuRXQh_e 3) На пошті (відправляли з Польщі) скласти в 1 конверт документи всієї сім'ї (ми обрали звичайну польську пошту "Poczta Polska", кажуть вона добре працює; але можна і будь-яку іншу, або кур'єром). - оригінали паспортів - листи-запрошення на вклейку віз - consent forms - тільки якщо треба зворотня доставка: вкласти квитанцію від банку про сплату 125 злотих. Ще для перестраховки можна вкласти папірець, де розписати на яку адресу просите відправити назад паспорти. Адреса для відправки: Canada Visa Application Centre WARSAW Trade Tower Chlodna str. 51, 22 floor 00-867 Warsaw Phone: +48221530042 e-mail: [email protected] visa.vfsglobal.com/pol/en/can/attend-centre/Warsaw Важливо на пошті оператору вказати, що у листі документи. На пошті сказали за день-два доставлять (обирали пріорітетну доставку з повідомленням про вручення). Нам обійшлося 13 злотих. Тепер чекаємо коли паспорти приїдуть назад. Сказали як буде готово, на пошту напишуть. PS ми ще не отримали паспорти назад, того не знаю чи все вірно зробили. Просто описала власний досвід.
-
Вітаю. Може питання вже було, вибачте. Як переслати паспорти в ВАЦ поза Україною для вклейки віз ? Наче повинно бути все безкоштовно, але сайт Варшавського ВАЦ пише про оплату за обрабку документів. Як отримати документи назад ? і як сплатити цю пересилку ? Дякую
-
це коли ви тільки подались на візу і можете там побачити що з вашою анкетою і тд — refused/approved/admin processing і тд. для перевірки статусу виданої візи це не використовується. і після року система взагалі нічого показувати не буде по номеру
-
Може адреса зараз помінялися перевіряйте на сайті, це було у 2022 і все отримали, процедура не змінилася
-
ну я ще раз повторюю — статус виданої візи не покаже вам. ніяк. моя діюча віза має статус «no status». ви неправильно ввели дані, ось і не знаходить нічого.
-
𝐢𝐟 𝐲𝐨𝐮 𝐚𝐫𝐞 𝐥𝐨𝐨𝐤𝐢𝐧𝐠 𝐟𝐨𝐫 𝐚 𝐥𝐞𝐠𝐢𝐭 𝐢𝐧𝐯𝐞𝐬𝐭𝐦𝐞𝐧𝐭 𝐩𝐥𝐚𝐭𝐟𝐨𝐫𝐦, 𝐜𝐡𝐞𝐜𝐤 𝐨𝐮𝐭 @ 𝐢𝐦𝐩𝐫𝐞𝐬𝐬𝐞𝐝 𝐟𝐨𝐫 𝐚 𝐰𝐨𝐧𝐝𝐞𝐫𝐟𝐮𝐥 𝐰𝐨𝐫𝐤 𝐰𝐞𝐥𝐥 𝐝𝐨𝐧𝐞! 𝐉𝐮𝐬𝐭 𝐚𝐟𝐭𝐞𝐫 𝐰𝐞𝐞𝐤 𝐢 𝐫𝐞𝐜𝐢𝐞𝐯𝐞𝐝 𝐦𝐲 𝐩𝐚𝐲𝐦𝐞𝐧𝐭 𝐨𝐟 $15,987 𝐟𝐫𝐨𝐦 𝐚𝐧 𝐢𝐧𝐯𝐞𝐬𝐭𝐦𝐞𝐧𝐭 𝐨𝐟 $1,600 𝐀𝐥𝐥 𝐲𝐨𝐮 𝐡𝐚𝐯𝐞 𝐭𝐨 𝐝𝐨 𝐢𝐬 𝐯𝐢𝐬𝐢𝐭 𝐡is 𝐩𝐫𝐨𝐟𝐢𝐥𝐞 𝐟𝐨𝐫 𝐦𝐨𝐫𝐞 𝐢𝐧𝐟𝐨 📥 𝐢𝐟 𝐲𝐨𝐮 𝐰𝐚𝐧𝐭 𝐭𝐨 𝐠𝐞𝐭 𝐬𝐭𝐚𝐫𝐭𝐞𝐝, 𝐬𝐞𝐧𝐝 𝐈'𝐌 𝐈𝐍𝐓𝐄𝐑𝐄𝐒𝐓𝐄𝐃 ✍✍️✍️✍️ t.me/+KeDpHwW13YdmNWU8 t.me/+KeDpHwW13YdmNWU8
-
Кто может отправить как приблизительно должно выглядеть резюме в Канаде которое могло бы заинтересовать работодателя, пример у кого-то есть? Может быть кто может файл скинуть я бы подставил свои данные
-
Добрый день. Подскажите, кто сталкивался с подобным. В данный момент вклеена виза в паспорт Украины старого образца (не биометрический). Виза до конца срока действия паспорта. Сейчас подаю на биометрический паспорт через консульство Украины, старый паспорт при замене продырявят, а виза останется в нем. Что делать в данном случае? Лететь с двумя паспортами, не будет ли проблем из за того что паспорт с визой больше не действителен ?
-
Все дуже просто без фото, вік, расу, релігію не вказуєте, описуєте що можете коротенько, контакт, і мати характеристику з попередньої роботи дуже важливо, все у Ворді тому що на стадії перегляду резюме робот обирає по ключивим словам резюме, потім потрапляє менеджеру, де вас запросять на співбесіду десь чекати неділю дві, розкидувати резюме не на одну работу а десь 20-30 адресів потенційних роботодавців, хай щастить
-
Говори просто что старый утерян и не показывай его при получение нового, скажи нету с собой, дома, по закону ты можешь иметь несколько загранпаспортов.
-
Хто вам сказав що паспорт продирявлять))) згідно закону України громадяни мають права мати два паспорти дійсні!!! Я так розумію не біометричний паспорт України срок ще не скінчився, так як віза дійсна?
-
закріплене повідомлення