UA to Canada CUAET
-
добрий день, підкажіть, що робити, IRCC прийшов лист на заявку дитини надати дозвіл батька який не їздить з дитиною. ми розлучені з 2017 . І я гадки не маю де він зараз він поїхав з України десь у Європі аліменти не платить якщо він заїде в Україну його там приймуть за борги по аліментах, у мене є рішення суду, що дитина проживає зі мною і все. підкажіть будь ласка як мені вчинити.
-
Друзья, добрый день! При предъявлении подтверждений для common law, например договора аренды, крепили только переводы, или оригинал тоже?
-
Здрастуйте. Підкажіть будь ласка, може хтось знає чи була така ситуація. Чи можу я вилетіти до Канади, за 2 тижні до закінчення візи CUAET та закінчення закордонного паспорту. Планую летіти Йорданія – Єгипет – Торонто. У Канаді вже була. Медогляд пройшла ще взимку цього року. Але треба було виїхати з Канади. Зараз із дітьми хочемо повернутися до Канади. У дітей візи та закордонний паспорт все гаразд. У Канаді на нас чекає чоловік та батько дітей.
-
О, ну так это уже другое дело. Тогда, если я правильно понимаю, у вас будет 90 дней чтоб продлить work permit по новому паспорту, ну и после продления вп подаваться на визу, если она вам нужна. В закрепе есть ссылка «ваш статус в 🇨🇦» там можете почитать подробнее
-
ви не в Канаді, податись на ворк перміт ви не можете
-
поясніть ситуацію в аеропорту щодо того, що строк українського паспорту спливає і статус відповідно також. можливо вони видадуть новий ворк перміт на другий паспорт, замість того щоб подаватись на продовження статусу онлайн
-
продовжувати ворк перміт можливо тільки поки його статус ще не закінчився. після закінчення статусу дається 90 днів на restoration of status. ніколи нікому не рекомендую знаходитись без статусу в країні.
-
В условиях продления вп не было инфы что это не может быть другой какой-то паспорт, главное чтоб паспорт был действующим, поэтому мне кажется да. В Канаде пока ночь, админы проснуться - дадут вам более точный ответ, опровергнут или подтвердят мои слова))