UA to Canada CUAET
-
у вас є ворк перміт, який закінчується. ви його не взяли — це не дуже добре, але що є то є. поясніть ситуацію щодо того, що ваш ворк перміт закінчується, як і паспорт. ви можете попросити вам видати в аеропорту новий ворк перміт на інший паспорт, видадуть чи ні — на розсуд офіцера. можливо скажуть подаватись онлайн. податись за вас не можна, подаватись повинні ви самі, знаходячись в Канаді.
-
Дякую. Тобто по прилёту в Канаду, мені сразу треба подавать заяву, на новий ворк пермит? Мы так і плануємо, по прилёту відразу робити всі нові документи, які потрібні для перебування в Канаді. Мій чоловік зараз в Канаді. То і питаю може він податися. Алє я зрозуміла. Так як в них буде інформація о том, що я зараз не в Канаді. Дуже дякую за допомогу.
-
Віза дійсна до дати закінчення її 23:59, такі правила і до паспорта, на кордоні лише перевірять документи з візою та запитають куди їдете та з якою метою, ворк перміт не обовязково тягати з собою в базі він доданий, він потрібен лише для работодавців, віза для кордону, не хвилютейсь хай щастить
-
Добрый день.Подскажите мне через месяц 45 лет нужно менять фото во внутреннем паспорте.Что делать?
-
Я сейчас в Канаде
-
Говорят,что просрочка ведёт к блокировке украинских карточек
-
Ничего не делать. Паспорт надо поменять на ID в течение месяца после окончания военного положения. Консульства этими делами не занимаются. Если просрочите замену - просто заплатите админ штраф потом, когда приедете в Украину, и поменяете. Ну а не приедете - так и будет.
-
Спасибо.😳
-
Только после окончания военного положения. В противном случае такая блокировка будет нарушением закона. У моей жены просрочена вклейка, ничего не заблокировано. Недавно паспорт поменяли на ID, сообщили в банк, получили ответ - данные могут быть обновлены только в личном присутствии, а пока будет числиться старый паспорт, хоть его и нет уже.
-
В Европе, в ГП Документ.
-
А как ваша жена получила ID подскажите,в Канаде или где?
-
Спасибо