UA to Canada CUAET
-
ділюсь інформацією декілька тижнів назад запитував чи можна здати біометрію не маючи паспорта "на руках", а тільки по фото його. отже, відповідь можна. сьогодні особисто здав, і ніхто навіть не запитав про документ. звірили дані з анкетою і оформили біометрію.
-
Ви робили дозвіл від батька для візи? Він має підходити якщо вказали там довгий строк дії
-
Я мала на увазі дозвіл від батька на отримання візи для дітей в Канаду. Якщо ви подавали анкети на себе і дітей разом без батька, то мали зробити той дозвіл. То просто форма, без завірення нотаріуса.
-
Ні не робили ми виїхали до германії і живемо рік тут чоловік живе в Україні
-
В любому випадку, якщо у вас є зв'язок з батьком він має підписати ту форму і надати дозвіл і якось ії вам відправити поштою по можливості. Зразок тієї форми має бути десь в закріплених повідомленнях.
-
ні. звірили дані анкети з копією і запросили на здачу. ваш паспорт потрібен лише для підтвердження що ви є ви. вони беруть собі копію його і лист запиошення на біометрію. запитали чи це тільки локально чи у всіх відділеннях візового центру. сказали що майже у всіх так
-
Спасибо,очень обидно,что давали другую информацию,у меня 14 истечет срок на биометрию,не думаю,что успею записаться и сдать в этот срок.Как понимаю,кризис форма не всегда обрабатывается в короткий срок,а отказ по причине не сданной биометрии приходит автоматически...
-
ми бачили що тут так само писали що не можна. записались, написали меіл, нам відповіли приходьте. по факту прийшли і здали. тому не завжди те що пишуть відповідає дійсному. такі питання треба питати не в чатах, а безпосередньо у візового центру. вони надають 100% інфо
-
Мої друзі на тій неділі ходили , і все було добре .
-
Українською, якщо здаєте в Україні.