UA to Canada CUAET
-
К сожалению нет, так как подавать заявки на визу по CUAET, можно было только до 15 июля
-
t.me/UAtoCanada/36821
-
👋Здравствуйте👋 💫Есть незанятое время и деньги, которые хотел бы приумножить ⁉️ 💸Гарантия прибыли с первых дней💸 🛑Занятость от 2-3 часов в день. 🔶От тебя требуется Доступ к интернету и свободные 3 часа ✅Доход стабильный 100-200$в день, все зависит от тебя! 💸Нет Ничего сложного , все объясню 📨💬Напиши по контактам, что бы приобрести больше информации👉 @Oleg_Laversi88
-
на візу неможливо податись, якщо у чоловіка лише одне громадянство країни, з якою безвізовий в’їзд. в такому випадку тільки еТА.
-
не плутаю, нам еміграційний консультант заповнював і ми на той час не були розписані (це було в вересні 2022) віза прийти чоловікові так і не встигла, він зробив ЕТА за 7$ онлайн і летів по ній, і вже тут в аеропорту нам обом поставили ворк перміти, крім паспортів нічого не треба було
-
ну так з цього і потрібно було починати — а то ви сказали про якісь завантажені документи разом з еТА, чого не могло бути, про інше громадянство взагалі промовчали. у вас вже була створена заявка на ворк перміт, хоч і не схвалена, вам і видали ворк перміт в аеропорту. але, повторюю ще раз, з 16 липня по еТА не видають вп в аеропорту, про що написано на офіційному сайті.
-
в нього 2, одне з них можна по ЕТА, інше - ні але здавали біометрію і всі інші документи подавали по тому паспорту, що можна ЕТА
-
ви відповіли на моє повідомлення щодо онлайн подачі на вп після 16.07, а не я на ваше. ви написали, що по еТА видали ворк перміт після 16 липня. без подробиць. я вам пояснила, чому його видали. і чому по еТА не видають зараз.
-
так до ЕТА нічого і не прикріпиш, документи були завантажені до заявки CUAET, і інші громадянства тут ні до чого, вони просто були вказані і ніяк не повпливали на ЕТА подались вже перед вильотом, без зв’язку з заявкою CUAET, просто щоб можна було заїхати
-
Добрый день Такой вопрос… Подавались с женой по Cuaet еще в декабре 2022 Пришло приглашение на сдачу биометрии. Выехать сдать биометрию за границу возможности не было. Потом когда появился пункт сдачи биометрии в Киеве записались сразу туда. В кризисную форму написал, скрины скинул. Сдали биометрию с женой( никаких вопросов не было) что просрочили дату сдачи. Но через пару дней пришло r Refusal letter .. Короче я так понял главная причина это несоблюдение правил и сроков подачи документов …?
-
так коли ви саме здали біометрію і коли писали в кризову? тому що в Києві ще в кінці травня відкрився візовий центр. відмова через те, що не здали на їхню думку біометрію
-
Був такий досвід, але ми писали до візового центру, де указали, що війсковослужбовець, дати початку та окінчення відпустки з урахуванням часу потрібного на дорогу туди або назад. Вони надіслали на е мейл лист аппоінмент. Відпустка була перенесена, ми повідомили про це, і вонинадісдали новий аппоінмент. Врешті усе пройшло добре, сдали без проблем. С. У.
-
Я написав в кризову відразу як зареєструвався на здачу біометрії Тобто я приїхав, дізнався що є відділення в Києві в липні. Зареєструвався на біометрію. Написав в кризову, що лист на біометрію ми отримали ще у 2022, але через війну не могли її здати+ прикріпив лист на реєстрацію на серпень. Прийшли на здачу в запланований день і на наступний день прийшло це письмо Дружині теж відмовили
-
в кризову ви коли саме написали? ви так і не відповіли. в середині липня також? ви звісно можете спробувати написати через кризову та сказати, що попереджували про те, що біометрія буде здана в серпні і надати усі необхідні докази. але не знаю наскільки це щось змінить. потрібно було одразу писати про те, що не встигаєте, коли дедлайн повернули, або попросити дружину за себе і за вас написати. їй також відмовили разом з вами?
-
вам якась відповідь від них приходила після того, як в кризову написали? як я вже сказала, можете спробувати пояснити детально всю ситуацію. звісно кожен від себе, не разом.