UA to Canada CUAET
-
І що вас бісить, не розумію? Та хай не додають ніяких доказів і отримують відмови. Ви цього хочете? Бо вас не схвалюють? Моєму шлюбу також багато років і я на чоловіка отримала пфл, і я прекрасно знаю чому. Якщо ви не здогадались досі чому вам вислали, то я вам співчуваю.
-
Ну вот мне ж и интересно,есть ли смысл ждать второй вклейки ибо мобилизация в РФ рядом и попробовать по просроченному STJD прилететь
-
ну потім нам розкажете, як ви без документів полетіли) якщо ви так впевнені, що ніхто ні на що не дивиться.
-
Мой брат летел недавно и когда он давал свой STJD (а он летел по заграннику РФ),то в Стамбуле,в Париже и потом в Торонто даже,везде сначала требовали загранник,а STJD в сторону отодвигали и ор нормально прилетел
-
ось як немає, тоді і не пишіть, будь ласка, що така вимога є. бо ви написали, що шлюб до року вважається як громадянський у контексті доказів. такої інформації НІДЕ немає, ні про строк в один рік, ні про якісь докази. це лише ваші фантазії. офіційна інформація і процедури ircc говорять зовсім про інше. особливо, коли просять докази шлюбу, який вже багато років.
-
На какой именно?
-
вас навіть на літак не посадять.
-
покажіть мені офіційну інформацію з сайту, де сказано про те, що потрібно надавати докази офіційного шлюбу. те, що ви так вирішили, не означає, що це офіційна вимога. якщо в них є якісь сумніви, вони шлють запит надати докази. відмови через те, що при подачі було лише свідоцтво не буває. завжди є лист-запит. якщо на нього неправильно відповідати і не надати доказів, звісно відмова буде. про це написано в цьому листі.
-
Дівчина, яка ставила питання, теж так думала і отримала відмову на чоловіка іноземця. Нажаль, через шлюб з українцями іноземці намагаються потрапити до Канади і коштувало то 20000-40000 долларів, прямо у гуглі то можна було знайти, і в ircc то добре знають, через те є така неофіційна вимога до молодих шлюбів.
-
Мені здається, що треба ще прикріпити до листа в кризову скан вашого підтвердження про здачу біо, який ви отримали у візовому центрі
-
Ребята у меня вышел срок по STJD ,могу ли я поехать по нему в Канаду,выдадут мне Ворк Пермит или департируют обратно?
-
t.me/UAtoCanada/223811
-
благо, пока еще на англ можно сдавать
-
Привіт , у Монреалі можна здати на українській мові теоретичний тест для водійських прав?