UA to Canada CUAET
-
t.me/UAtoCanada/246671?thread=246637
-
Я Вас понял)
-
вибачте, в мене немає ніякого співчуття до тих, хто хоче поїхати лише тоді, коли мобілізацію оголошують) а кому легше, то ви не в чаті українському пишіть, шановний. і не порівнюйте мене ні з ким.
-
Всім добрий ранок. Мені прийшов лист що я можу відправляти паспорт на вклейку візи. Чи правильно я розумію що я повинен просто роздрукувати той лист та відправити разом з паспортом до візового центру через любу компанію яка доставляє документи. Більше нічого робити не потрібно? Дякую
-
вы не поняли - вас не посадят на самолет до Канады, если у вас истек SJTD. просто не посадят, откуда бы вы ни летели. из Канады можно уже никуда не лететь, вы просто останетесь там, откуда собирались вылетать. если вы собирались лететь из Украины - вам это ничем не поможет ни в каком случае
-
Согласен с Вами,но в жизни бывает разные ситуации и кейсов много,ну что мне грозит ,ну не пустят в Канаду максимум и все,куплю билет в Турцию тогда из Торонто,но это лучше,чем оказаться в окопе уж точно
-
Здравствуйте! Подскажите, пожалуйста, сталкивался ли кто-то с тем, что визу по программе cuaet апрувили и уже вклеили, а Introduction letter ни на почту, ни в личный кабинет не получил? Вопрос в том, будет ли это являться препятствием в получении ворк пермита на границе? При оформлении указывали, что планируем работать
-
Официально конечно не от мобилизации,на практике то все по другому,никто адекватный не хочет умирать в окопе,ни чисто украинец или как украинец с РФ гражданством,но Вам то откуда знать,Вы во первых девушка и Вас не заберут в окоп и во вторых даже не в Украине находитесь,легко говорить про войну и мобилизацию из другой страны.
-
Доброго дня! Збираємося до Канади, але маю питання. Є двоє дітей. Син не має окремого проїздного документу, його фото вклеєне в мій паспорт, віза також в моєму закордонному паспорті. В доньки є окремий паспорт з візою, але це документ з продовженим печаткою терміном дії. Планую зробити їм нові проїздні документи. Знаю, що можна мати одночасно 2 проїздні документи, але попередній паспорт, хоч і залишається на руках, все одно ж анулюється? Як в такій ситуації летіти в Канаду? Чи будуть проблеми, якщо віза буде вклеєна в старий недіючий паспорт? Як оформлювати квитки? Можливо, хтось стикався з таким. Буду вдячна за поради!
-
Правильно, люди тут делятся той информацией, которую можно подтвердить официально, а не слухами и домыслами… Если хотите поискать случаи подобные вашему - воспользуйтесь поиском по чату. Но советовать вам «поехать попробовать» сесть на самолет без действующих документов никто не будет. Это абсурд какой-то.
-
по-перше, куает не програма для побігу від мобілізації. по-друге, здоровий глузд, я думала допомагає зрозуміти, що expiry date в документах є не просто так.
-
Нет,у него впорядке все.Если б у него был просроченный и все получилось,то я б тут не спрашивал.Ну ясно тут группа чисто с офф.инфой,но без практики особой,ну это тоже хорошо.
-
А у него тоже просроченный sjtd?
-
повторюю ще раз: ви бачите різницю між «краще надати докази» і «ircc відноситься до шлюбу менше року, як до громадянського в плані доказів». мені вже набридло одне і те ж пояснювати, якщо ви не розумієте — я нічим допомогти не можу. тема закрита. розкажіть про докази і шлюб менше року людям, які в шлюбі 12 років, яким прийшов лист надати докази.
-
Покупал на STJD визу до Торонто
-
Немного не понятно, ну ок прилетел он в Стамбул по загранику рф, потом купил билет до Торонто.. Как его пропустили в самолёт, если в загранике рф нет визы (разрешения на въезд в эту страну) 🤷🏻♂️ и вы говорите что sjtd не смотрели… опять же, на какой документ он покупал билет.. странно
-
доки ви мені не покажете ось таку інформацію на сайті, я продовжувати цю дискусію не буду.
-
в цьому чаті лише офіційна інформація. та інформація, яку пишете ви не відповідає дійсності. ви пишете свої персональні фантазії. ніхто не каже, що додавати докази не потрібно, якщо є підозри, що ircc не повірить. але, повторюю ще раз, НІДЕ НЕ НАПИСАНО, що офіційний шлюб менше року вважається громадянським. якщо вас влаштовує розповсюдження неправдивої інформації, то розповсюджуйте її, будь ласка, десь в іншому місці. бо тут лише офіційна інформація, а не плітки і фантазії. ось і все.