UA to Canada CUAET
-
може напряму в аеропорт поки подзвонити? не знаю, наскільки швидко вони відповідають взагалі. подзвонити можна з додатку (наприклад viber out), щоб недорого вийшов дзвінок. +48 22 650 42 20 warsaw chopin airport
-
Доброго дня всім! Буду дуже вдячна за ваші відповіді і за досвід, яким можете поділитися🙏🏻 Ми з чоловіком плануємо перебиратися з Польщі в Канаду (передбачаючи ваші питання - чоловік знятий з військового обліку ще у 2009 році за станом здоровʼя абсолютно легально). Ми обоє працюємо онлайн, заробіток +- 10 тисяч CAD на двох. Англійська ідеальна в обох. Розглядаємо Онтаріо, але не Greater Toronto, трохи подалі)) Маємо невелику собаку, я вагітна і хотіла б народити в Канаді. Візу маємо ще з минулого року. А тепер питання: 1. Чи є хтось хто народжував у Канаді? Як медицина? Чи є якісь нюанси? Де найкраще народжувати? 2. Які ліки потрібно взяти з собою на перший час? 3. З якими потенційними проблемами можемо стикнутися? 4. Чи достатньо цього заробітку на двох, а потім на трьох? 5. Чи є проблеми при оренді житла з собакою? 6. Як краще вчинити з багажем? Чи хтось розглядав варіант відправки власних речей поштою? 7. Які можливості для self-employed або фрілансерів для отримання pr та взагалі по податках?
-
сама анкета розглядається дуже швидко, якщо ситуація стандартна і немає ніяких додаткових питань в ircc. найдовший процес — це черга на розгляд анкети. відвоював чи ні — ніхто не бачить, тому що анкету навіть не відкривають до цього.
-
Живу в Канаді 10 років, спробую відповісти на деякі питання, але це дуже суб'єктивно: 1. Народжувала дружина в Україні і в Канаді. Медицина на високому рівні, де краще - зрозуміло. 2. Дивлячись чим ви хворієте. Якщо не займаєтесь самолікуванням, то від температури та знебулювальних тут вистачає. Нітрогліцерин, інсулін чи Xanax без рецепта не продають 3. Будь-якими. 4. Вистачить. 5. Є проблеми при оренді навіть без собаки. 6. Не знаю. 7. Не знаю.
-
через self-employed PR не отримати, за винятком деяких випадків. t.me/UAtoCanada/243953
-
4. если это после налогов, то плюс-минус достаточно 5. не знаю про Онтарио, но в Ванкувере - есть 6. самый дешевый способ - взять с собой и заплатить за перевес. все остальное дороже 7. налоги платите как и все остальные, но PR таким образом не получить, кроме небольшого набора исключений
-
Можливо тому що в людей є якісь інші критерії відбору країни окрім дебету з кредитом. І стосовно оф. джерел Ви ж самі ними не користуєтесь - чи воювала людина і скільки здоров'я віддала своїй країні міграційна служба іншої країни не в курсі і наскільки знаю ніде це не прописано як пільга в черзі, на жаль
-
Ну, дохід буде збільшуватися поступово, тому сподіваємося буде не дуже складно. Ідемо при такому бюджеті, оскільки дитина отримує громадянство Канади + чоловік вже був у Канаді декілька років і на йог думку це точно краще ніж умови в яких ми живемо зараз) Дякую за поради і готовність допомогти🙏🏻
-
Якщо будуть інші питання, то телефонуйте з чоловіком, ми підкажемо чи допоможемо. Але поки своїми очима не побачиш - не зрозумієш що це за країна. Одне тільки не можу зрозуміти, якщо 10к бюджету, то навіщо приїжджати туди, де треба буде віддати ~2500 за житло, 3к на їжу, страховки, телефон, коммуналку, тощо. Ну і найголовніше: Нікому не раджу брати інформацію будь де окрім офіційних джерел. Помітив, що багато людей дають поради, які не відповідають дійсності.