UA to Canada CUAET
-
у вас запросили паспорт не на проверку, а для вклейки визы. нужен естественно тот, куда визу можно вклеить. ссылка на информацию о том, куда и как его отправлять, есть в самом запросе паспорта
-
Ну прям проблем немає) Але: 1. Дитині дають громадянство України і статус такий, як у батьків 2. Мова - я вільно володію англійською і хочу щоб моя дитина навчалася на англійській, а не на польській 3. Місто де ми живемо. Я безмежно вдячна Польщі за всю допомогу нам, але місто де ми зараз живемо в занепаді, а змінювати Польщу на Польщу не хочемо 4. Медицина. Ми не працюємо на заводах і т.ін, а отже не маємо страховки і кожен візит до лікаря мені обходиться в +- 100$, я вже мовчу про вартість пологів
-
Я працюю дизайнером, self employed або freelance погано для отримання pr. Треба працювати fulltime або work in home але на канадського роботодавця, сплачувати податки та інше, а залежності від провінції.
-
дуже дивно, читаю на оф сайті, ніби можна бути self employed, сплачувати податки + до того 20% витрат на житло вписувати як витрати на home office, треба довести, що маєш 2 роки досвіду, здати тест на мову (celpip) і щось там ще і типу немає проблем взагалі. Але підходить не для всіх професій(
-
Для початку потрібно прийти до них в офіс і записатися на екзамен з англійської, потім пройти його (вживу, 4 завдання ) і в залежності від результатів вам запропонують курси відповідно вашого рівня. Курси можуть бути онлайн чи знов таки вживу, то вже залежить від вільних місць і ваших уподобань.
-
вам вже писали на цю тему сьогодні. якщо ви, грубо кажучи, не в кіно або не атлет, то можете забути про пр через цю програму. The Self-employed Persons Program allows people to immigrate to Canada permanently as a self-employed person. If you’re interested in this program, you must: have relevant experience in cultural activities or athletics and be willing and able to make a significant contribution to the cultural or athletic life of Canada. for cultural activities: 2 one-year periods being self-employed in cultural activities, or 2 one-year periods participating at a world-class level in cultural activities, or a combination of a one-year period described in (a), and a one-year period described in (b) for athletics: 2 one-year periods being self-employed in athletics, or 2 one-year periods participating at a world class level in athletics, or a combination of a one-year period described in (a) above, and a one-year period described in (b) above www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/self-employed.html
-
☺️ ну, там є ще щось) стосовно грошей, якщо ви не купуєте собі Chanel / Gucci то вистачить. Косметос можна купити, не все є.
-
точна інформація — на офіційному сайті) і я написала “грубо кажучи”, а не тільки в кіно.
-
саме це і читаю, дякую. Там є список професій, що відносяться до cultural activities і це не лише кіно) Чи консультувався хтось з юристами з цього приводу? Чи є якась точна інформація з цього приводу. Також може хтось може підказати як там справи з відкриттям власної справи?
-
Доброго дня, скажіть будь ласка чи можна ще подати на візу по програмі СUAET ?. І чи є люди які можуть заповнити і подати заявку, за винагороду. Дякую.
-
Кажуть що можна але уже платно