UA to Canada CUAET
-
Доброго дня, а підкажіть статус заявки відстежувався? Скільки часу пройшло після того як вони відправили в Париж і до отримання вами паспорта?!
-
Всім привіт) Лечу з Ванкувера до Парижу через Калгарі. Найближчі 2 години буду сидіти в стерильній зоні Ванкуверського аеропорту, і після 2х годин дня до 7ї вечора в Калгарі. Якщо хтось буде там в цей самий час, то можемо разом потусити))
-
Дякую
-
Здравствуйте! Искала вопрос по поиску в чате и не нашла. Может кто то сталкивался. Я живу в Канаде пол года, приехала по CUAET, живу в провинции Квебек и получаю ежемесячное пособие по безработице. Я хочу выехать из Канады на несколько месяцев и вернуться. Аннулируют ли мне это пособие?
-
Доброго вечора. Подавали заявку на візу CUAET ще до закінчення програми для українців , але декілька днів тому прийшла відмова за положенням Закону 16(1). Пишуть, що також не надані Біометричні дані. Біометричні дані маємо здавати післязавтра. Можливо хтось маі таку ж проблему і може підказати чи є ще можливість продовжити оформлення документів?
-
З вересня потрібні люди на работу В КАЛГАРІ зарплата від 20 до 27$ за годину жінки та чоловіки. Работа не тяжка, від 7 до 10 годин на день. Детальна інформація про вакансії дивиться в мене у профілю. в описі мого профілю нажаль не можу кидати посилання у чат.
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка , я отримав візу до Канади категорії worker, до якого числа я мушу приїхати щоб мати воркперміт, бо я чув що час обмежений?
-
Тобто якщо я не встигну до 31 березня приїхати воркперміт та віза будуть анульовані?
-
А чи є можливість відновити wp?
-
Я зараз навчаюсь у Польщі, та планую переізджати до Канади,отримав візу на 3 роки, але через те що зараз не маю можливості приїхати до Канади wp буде анульовано
-
2-3 дні