UA to Canada CUAET
-
Для мене ця посилка була дуже важливою, кожен день її очікувала. Не вибачилися, приклеїли на посилку підроблену наклейку від канадапост, що я відмовилася її забирати! Але канадапост взагалі не присвоїла їй внутрішній номер і не мала жодної інформації про посилку. Може варто спробувати міст, але потрібно почитати відгуки про них
-
у вас вп не буде анульовано, в такому випадку ви його просто не отримаєте, бо не вкладетесь в зазначені строки. Навіть навчаючись в Польщі ви зможете прилетіти в Канаду, отримати перміт, а потім повернутись на навчання. Майте на увазі, що вп видають терміном на 3 роки, тому треба буде ретельно планувати подальші кроки.
-
Как вариант заплатить за несколько месяцев вперёд, чтобы подтвердить вашу платежеспособность.
-
Ми шукали віддалено (до прибуття в Канаду) через рієлтора і мали ускладнення у вигляді двох домашніх улюбленців. Довелось пропонувати підвищену суму депозиту у аплікації на рент. Рієлтори від нас просили також надати будь-які (включаючи поза-канадські) підтвердження платоспроможності, але, здається, це має мінімальний імпект на заявку, і просто може бути використане при спілкуванні із невпевненим лендлордом, якщо він погоджується йти на контакт взагалі.
-
Попереджували, але прийшла відмова все одно
-
Добрий вечір! Підкажіть будь ласка, мама і сестра отримали візи по програмі для українців. Старший син податися не встиг, тепер хоче подаватися як візітор. Мама і сестра ще в Польщі, але планують скоро летіти. Яку мету поїздки обирати? Планує подаватися ще тоді, коли сімʼя в Канаду летіти не буде. Дякую!
-
Найчастіше - 3 роки з дату прильоту, але не довше, ніж термін дії закордонного паспорта. Інспектор на свій розсуд може видати перміт на менший термін - наприклад, до дати вказаної у листі. Але відповідно до наявних відгуків у мережі, такі випадки є рідкими і частіше зустрічаються лише у деяких конкретних ports of entry.
-
Нет информации в каких случаях WP могут дать меньше 3х лет ?
-
Думаю, что аннулируют. Не знаю, какое именно у вас пособие. Я сейчас заполнял репорт для своей жены на EI , так там один из вопросов- Покидали ли вы территорию Канады за отчётный период? Мы этот рапорт подаём каждые 2 недели, и если Всё их устраивает - они оплачивают пособие. Возможно в Квебеке по другому.
-
снять квартиру на airbnb на пару месяцев, за это время поделать документы и найти работу, и уже с каким-то образовавшимся кредит скором и письмом от работодателя, с письмом от арендодетля идти искать постоянное жилье. все это в целом очень упрощает поиск.
-
А решение офицера оспорить нельзя правильно я понимаю?