UA to Canada CUAET
-
visa.vfsglobal.com/ukr/uk/can/news/ukraine-to-resume-operations
-
Спасибо
-
При подачі сімейної заявки на cuaet в профілі дитини приєднався тільки закордонний паспорт. Що тепер робити, щоб дитина отримала візу? Я читаючи чат знайшла, що треба було приєднати фото, свідоцтво про народження з перекладом.
-
Підкажіть будь ласка, чи можна ще податися на безкоштовний квиток по miles4migrants? Щось шукаю і не можу знайти де і як
-
Рік чекали
-
Подскажите пожалуйста кто то сталкивался с такой проблемой, подовались на семью из 3 человек, ребёнок включён в мамен паспорт, пришло приглашение сперва матери потом отцу срок подачи паспорта истекает мать и отец отдали паспорта на вклейку теперь через две недели как отдали паспорта пришло приглашение на вклейку ребёнку что делать в этой ситуации, есть опасение что паспорта не успеют вернутся с вклейки и будут упущены сроки подачи. Спасибо
-
Здрастуйте! Підкажіть, будь ласка , чи є в групі ті , хто відвозив паспорт на вклейку в Дюсельдорфі, Німеччина? Чи потрібно записуватися для цього попередньо на сайті? Дякую
-
Нет, никак нельзя, но и для поиска работы он не нужен
-
Короче можно ли этот sin получить до приезда в Канаду,я вот в Австрии сижу.Там же по сути онлайн регистрация,я подумал он на почту электронную прийдет…..Или нет?Гн нужен мне для нормального использования job bank так как нужно найти работу заранее
-
Привіт 🙋🏼♀️ Є тут ті хто поступив у коледж 🏫, поділіться досвідом у приватні, коли починати підготовку ?)