UA to Canada CUAET
-
ознайомтесь із закріпленим повідомленням
-
віза потрібна для повторного вʼїзду в Канаду. якщо ви збираєтесь подорожувати, то вам знадобиться віза. якщо ні — то не знадобиться
-
Доброго вечора громада. Підкажіть, будь ласка, таке питання. Прибув до Канади за проїздним документом SJTD у березні цього року. ( За програмою куaэт) ( На руках закордонного паспорта не було). З документів при собі був, тільки паспорт книжка). Нещодавно в українському посольстві отримав новий закордонний паспорт. Скажіть будь ласка, чи потрібно мені заново оформляти візу на новий закордонний паспорт, (перебуваючи вже в Канаді) щоб туди вклеїли візу або нічого не потрібно робити?
-
ознайомтесь із закріпленим повідомленням
-
t.me/UAtoCanada/256478
-
Всім привіт. Може хтось знає, як мені допомогти? Мій тато подався на візу рік назад, довго мовчали і в червні вони запросили резюме і Details of Military Service. Все заповнили, відправили. І знову тиша. Вже рік пройшов. Може знаєте як ще можна повпливати на рішення?
-
я правильно понимаю, что вы считаете людей, возящих чужие паспорта в кармане через границу в такой же польский VFS более надежными, чем диппочту, которая везет их напрямую в консульство в Варшаве и потом возвращает обратно в Киев?
-
Вікторія, ви трохи заспокойтесь. я вас добре памʼятаю через ваш спам чату про пластмасові овочі. тож рекомендую вам поменше писати того, в чому ви не розбираєтесь, інакше самі знаєте що буде.