UA to Canada CUAET
-
ні, не входять
-
Нужно. Его могут и не спросить у вас, но оно нужно.
-
Всем добрый вечер ребята , есть вопрос . У нас семья : я , жена , ребенок жены от прошлого брака и дочка общая . Когда мы подавались на визу отец сына написал письменно разрешение для ircc и в личном кабинете им отправил в итоге все хорошо у всех визы. Вопрос : когда будем лететь в Канаду надо будет еще какое то разрешение от отца или уже не надо ? Ответьте плиз , не могу найти информацию уверен уже кто то сталкивался с этим или владеет информацией . Всем хорошего вечера !
-
Дуже вам дякую за відповідь)
-
Доброго вечора, хочу запитати Після подачі необхідних документів при отриманні “Procedural Fairness” скільки часу займає запит на вклеювання візи ? Дякую
-
Спасибо за ответ. Значит не у меня проблемы, а у них на сайте.. раз мы с Вами не можем зайти вместе)
-
якщо в неї візитор віза і вона не подавалась на ворк перміт, то потрібно буде подаватись онлайн по приїзду в Канаду. це безкоштовно для тих, хто приїхав по куает. в аеропорту зараз можуть не дати вп, якщо не було попередньої подачі на візу+вп. якщо їй видадуть візитор рекорд з позначкою куает, вона може з ним отримати фін допомогу.
-
А ворк перміт їй можна отримати в аеропорту чи подавати заяву через сайт?
-
можна давати новий паспорт, це не заборонено
-
Товарищ прилетел в марте. Я его спросил - как выглядела процедура получения WP. Он ответил, паспорт с декларацией сдаёшь офицеру, потом тебя зовут отдельно и выдают готовый WP. Спрашивал так как интересует - можно ли вытащить из кармана загран не тот по которому въезжал и в котором виза а другой - новый? И по дать его на оформление WP.
-
чому б не отримати ворк перміт? з вп буде медичне страхування. обмежень по віку немає для отримання вп. допомогу отримують ті, у кого є позначка куает у документі, який видали в аеропорту
-
Добрий вечір. А visitor по програмі CUAET (який не буде працювати,бабуся пенсіонер 69 років) також отримує фін.допомгу 3к?
-
видадуть одразу, про це написано в закріпленому. так і є насправді. фін допомога зараховується впродовж 5 робочих днів, так було раніше і так є зараз, нічого не змінилось. але бувають форс-мажорні випадки, які неможливо передбачити. тож зовсім без грошей їхати не потрібно.