UA to Canada CUAET
-
справку из Дii надо в любом случае заверять в консульстве при подаче ее на PR
-
візитор рекорд це документ, який визначає статус візитор. якщо вʼїзд як турист на 6 місяців, то візитор рекорд не видають. якщо більше 6 міс, видають візитор рекорд із зазначеною датою, до якої він діє.
-
я понимаю о том что такое виза, спасибо) Я просто не понимаю чем регламентируется нахождение по визитор рекорду. Ну теперь вроде понял. Спасибо Вам что уделили время на банальный вопрос! Иногда простые вещи самые непонятные))
-
віза дозволяє вам вʼїхати в Канаду впродовж строку її дії. віза — це лише документ для вʼїзду, це не ваш статус в Канаді. в Канаді є 3 статуси — візитор, студент та воркер. по програмі куает документи, які визначають ваш статус в Канаді (ворк/стаді перміт або візитор рекорд) видають на строк 3 роки максимум. візитор віза по куает без подачі на ворк перміт, дозволяє по дефолту вам знаходитись в Канаді 3 роки максимум (тобто в аеропорту видадуть візитор рекорд на 3 роки якщо паспорт дозволить). якщо потрібен ворк перміт, на нього можна податись онлайн після вʼїзду. повинні дати на 3 роки
-
Майя, что в случае Визитор визы выданной на 5 лет обозначает сроки прибывания в стране? Сорри если я туплю.
-
ще раз — максимум 3 роки, як написано в правилах програми. віза — це документ для вʼїзду, який не визначає строк перебування в Канаді.
-
Спасибо за ответ! Я много дезы по идее прочитал, потому и задал вопрос. Виза Куэт - Визитор, без ВП, на 5 лет. Значит человек может находится все 5 лет в стране как я понял
-
візитор рекорд видають максимум на 3 роки, якщо дозволяє строк дії паспорта. якщо подаватись онлайн на ворк перміт, теж максимум 3 роки. в правилах програми же написано, на який строк дозволяється перебувати.
-
а если по Куэт?
-
якщо візитор віза не по куает, то 6 місяців. в Канаді стандартний строк перебування завжди 6 міс.
-
Коллеги, так и не понял, с визитор визой максимальный срок пребывания в стране 90 дней, или 6 месяцев?
-
Огромное спасибо 🙏
-
конечно, по стандартной схеме вопроса про работу при подаче на визитор визу быть не может. только подача отдельной заявки после приезда в Канаду
-
Я подаю заявку уже по стандартной схеме, visa visitor. Тоесть я по прибытию смогу подать заявку онлайн?
-
сейчас его быть не может, подача заявок на cuaet закончилась 15 июля