UA to Canada CUAET
-
Если вы в анкете ставили галочку, что хотите работать, ворк пермит вам дадут в аэропорту по прилёту.
-
ті, хто хоче працювати, подавались на візу куает і ставили відмітку, що хотять працювати. їм в такому випадку видають вп в аеропорту. я не знаю, подавались ви на вп чи ні. до червня минулого року видавали усім лише візитор візи, навіть якщо була подача на вп. можна податись на вп всередині Канади і виїхати, якщо вам потрібно буде виїхати. потім хтось поштою вам надішле їх і ви зможете приїхати в Канаду і одразу мати можливість працювати.
-
З таким дають дозвіл на роботу в аеропорту?
-
Спасибо!
-
вы можете их просто поменять на права новой провинции
-
Так, відмітка що хочу працювати стоїть. Але подавалася у травні минулого року, вклеєна саме візитор віза. Я так розумію подаватися треба онлайн. Тобто ворк перміт може прийти на будь-який вказаний адрес, і не обов‘язково отримання від кур‘єра особисто? І що ви маєте на увазі надішлють поштою? В плані вишлють закордон ?
-
Заграницу никто ничего не вышлет. Только в пределах Канады.
-
якщо стоїть відмітка, що подавались на вп, то видадуть в аеропорту. роздрукуйте letter of introduction, яке вам на пошту приходило. як я вже казала, вп приходить лише на канадську адресу, якщо подаватись онлайн.
-
з 11 січня 24 року будуть зміни стосовно апостилю в Канаді?
-
будут. но подающихся по программе CUAET эти изменения не коснутся абсолютно никак
-
Вітаю! Хтось робив вклейку візи на території США?
-
Привет Мы прилетели в Канаду,у нас детские паспорта до 01.2025 года Мы получили visitor record на детей до конца срока паспорта. Как нам продлить ещё на два года?Нам нужно продлить паспорта и подать на продление? Или нужны новые паспорта?
-
Паспорта нужны новые в любом случае, после этого можете подавать заявки на новые visitor record. Это можно сделать в любое время, даже в 2025
-
До 31 марта можно получить/продлить ворк пермит. Визитор рекорд получить можно было всегда
-
На детей не распространяется срок что нужно подать до 31 марта 2024 года?