UA to Canada CUAET
-
Сколько можно ждать пересылки паспорта из посольства в Варшаве в VFS в Варшаве? — Visa application, tracking ID No. **** - Your processed decision envelope has been sent from the IRCC Office, on Wed Dec 06 2023 and is on transit to the Canada Visa Application Centre in Warsaw.
-
Ще не був в Канаде !Дякую що відповідаєте! Зрозуміла, але може спробувати скажу! А то він віці боїться їхати до Канади! А подітися нікуди, Україна окупована його територія!Дякую
-
Я чула в Європі можуть дозволити якщо ти відмовишся від канадської Візії, принесеш їм копію цієї відмови!
-
Спасибо. Там нужно самому присутствовать или можно воспользоваться курьером?
-
Сергій не могли б ви написати про те, що вам дадуть відповідь в імміграційному центрі швейцарії потім! Спробуйте відмовитися надіслати в Канаду в цьому порталі де ви подавали або ось на сайті посольства в Канаду відмова, що ви відмовляєтеся від цієї Візи має допомогти!
-
Спасибо
-
А в мене ще останнє питання залишитися після 2025 року Чи реально залишитися в Швейцарії чи відправлятимуть назад до України? Може ви чули чи ваша дружина?
-
Добрый день. Подскажите, пожалуйста, по п.3 где можно с информацией ознакомиться по срокам (почему именно до 31.03.24)? У меня как раз такая ситуация: wp был выдан на 2 года до конца действия паспорта (до 25го), но мне казалось, что на продление подаваться уже с новым паспортом просто рано и намеревалась это делать позже (в конце 24го). Заранее пасибо за информацию.
-
Спасибо
-
Можно, на их сайте все написано подробно
-
В письме отказа абсолютно всё указано, что нужно сделать, если хотите подать новую заявку.
-
Вибачаюсь не дуже зрозуміла,шоу зробила не так я писала Serhii він відповідав,дякую