UA to Canada CUAET
-
Я только что получила письмо с отказом в визе (работа разрешена) Я возьму туристическую визу.
-
Мій чоловік громадянин українець, а я Молдова . Тому відмовили . У мене немає вихід
-
ви подаєтесь як чоловік українки, а не як чоловік, дружина якого має ворк перміт. дитині в аеропорту не видали візитор рекорд? якщо видали, то на нього не потрібно подаватись.
-
які обставини у вас? чому відмовили? якщо вам відмовили у візі, чому ви вирішили, що вам дадуть, якщо ви знов подастесь?
-
Дякую за детальне пояснення . Кому звертатися?(завантажували довести )
-
ок. дитину можна подавати одночасно з вами, якщо подача на візитор рекорд для дитини. там буде дві окремих заявки. список необхідних документів для вас і окремо для дитини. для дитини повинна бути саме форма imm5708. будьте уважні і додавайте скан ворк перміту дружини і свідоцтво про шлюб, щоб вам не відмовили у вп.
-
вам відмовили через те, що ви не надали докази, а не через те, що ви не українець. ви завантажували усі необхідні докази відносин? візитор візу зараз довго отримувати, і не факт, що вам дадуть візу на загальних підставах.
-
так, у вас буде поле для завантаження family member proof of status. свідоцтво в client information завантажите
-
я не знаю, що саме ви надавали як докази і не бачила лист з відмовою, тому не можу вам ніяк допомогти без подробиць по вашій заявці
-
це повідомлення не для вас, а для іншого учасника. я вам відповіла нижче
-
перечитайте мой ответ выше, пожалуйста
-
да, кто не сдавал биометрию, должен в любом случае платить transmission fee. сколько - зависит от вашего VFS