UA to Canada CUAET
-
Очень высокие
-
здравствуйте, сколько примерно ждать ответа после заполнения формы в School engine
-
В нас була пересадка, але в Монреалі до Торонто, по часу 1 год 5 хв замість 1 год 35 хв, бо літак запізнився, бігли по коридорах, дійшли до паспортного контролю, я сказала, що ми по програмі і нам дуже швидко потрібно ворк перміт оформити, бо через 50 хвилин літак, офіцер позвонила комусь і сказала бігти в кімнату 2 де офіцер нам все оформить, там взяли талон на чергу, чекали десь 20 хв в черзі, вже почали нервувати, тут нас позвали і за 3 хв видали документи і ми просто рванули на літак, встигли просто впритул, я так бігла що працівники на трапі кричали не біжіть, заспокойтесь, ви встигаєте все добре😂 ми сіли останні в літак)
-
а скільки часу потрібно?
-
за день не вклеюють
-
Добрый день! нсть варианты, если подать паспорт на вклейку визы и в этот же день забрать? спасибо
-
Хочешь какую то услугу, нужно пройти сначала авторизацию через дію или банк. В смысле? У меня не было права выбора, просто кинуло сразу в лист ожидания. То есть получается что я две недели в листе ожидания а то время как кто то может ловить свободные слоты)??