UA to Canada CUAET
-
-
Подскажите, как дела с соц жильём? Если конечно, вам это было актуально
-
Доброго дня, шановна спільното! Прошу поради від досвідчених людей щодо навчання дитини. 1. Якщо дитині на момент переїзду 16 років та закінчує 10 клас української школи, який це еквівалент канадської та чи є пониження в академічних роках при переведенні? 2. Чи обов'язково переводити дитину одразу після переїзду до канадської школи (приїзджаємо на початку березня)? Чи можна закінчити поточний навчальний рік в українській (онлайн школа, Оптіма), а вже влітку зайнятися переведенням? Вдячний заздалегідь.
-
Всем доброго времени суток. Кто сталкивался с такой ситуацией: Украли паспорт с Канадской визой полученой по CUAET. Написал на emergency EMAIL. Там отписались что программа закрыта и уже новую визу не выдадут в новый паспорт. Сейчас в Польше. Что делать? Из документов остались только из CIC и introduction letter. Кто знает есть ли какой-нибуть выход?
-
не впевнена, просто писала мету поїздки: work, study, travel, immigration
-
Доброго дня. 1. У канадских школах дитину спочатку протестують на володіння англійською, бо просто розмовляти англійською і вчитися англійською це велика різниця. Скоріш за все ще будуть якісь тести академічних знань. По результатах дитина може потрапити і в клас на свій вік і в нижчий. Ще майте на увазі, що ващій дитині потрібен період на адаптацію до шоли. 2. Ще раз нагадаю про період адаптації, не забувайте про нього, зазвичай це десь до пів року і дитині буде дуже складно. Якщо вам важливо, щоб дитина закінчила і українську школу і вона спроможна буде вчитися одразу і в українській школі і в канадській (знаю приклади такого) продовжуйте навчання в обох. Я би одразу записувала дитину у канадську школу, але вирішувати вам.
-
Да, я про две недели, хочу понять, можно на это расчитывать или бронировать заранее самостоятельно Детей нет
-
Canadakaknado.info - ссылки на все чаты, которые вам могут понадобиться. Плюс поиск по телеграму
-
Добрый вечер, подскажите где можно сдать анализ крови, или можно вообще без направления?
-
Дякую за відповідь, зрозумів. Будемо вирішувати на місці.
-
Торонто, да, почта имеется, будем писать ближе к делу) Спасибо!
-
Тут уж как повезет. Будут места , вас поселят. В приоритете семьи с детьми и пожилыми людьми. Вы не написали в какой город летите. Вверху полистайте админы давали screenshot организации которая занимается размещением. Им можно написать на емейл и общаться напрямую.