UA to Canada CUAET
-
Процедура така що в разі заміни українського водійського його мають повертати в Україну. І тоді це посвідчення буде не валідне. Те що ви вдало відновили 3 рази каже лише про те, що ваші посвідчення просто не відправили, або Україна їх не отримала (обирайте зручний для вас варіант). Є реальні приклади коли інша країна все таки відправила, Україна отримала і посвідчення зникло в дії, і відновити його як втрачене вже неможливо без особистого відвідування.
-
Ребят, получил вот такое сообщение на свой CRA аккаунт, подскажите что делать в таком случае? Подавался на налоги через фирму, помню точно что они брали у меня информацию за мой доход вне Канады, даже бумажка есть, и на сайте CRA написано в строке Canada Carbone Rebate (сумма) должна прийти 22 апреля, статус in progress.. К чему тогда это сообщение?
-
𝐂𝐨𝐦𝐞 𝐚𝐧𝐝 𝐣𝐨𝐢𝐧 𝐦𝐞 𝐢𝐧 𝐭𝐡𝐢𝐬 𝐚𝐦𝐚𝐳𝐢𝐧𝐠 𝐜𝐨𝐦𝐩𝐚𝐧𝐲, 𝐢 𝐞𝐚𝐫𝐧 𝐛𝐢𝐭𝐜𝐨𝐢𝐧𝐬 𝐝𝐚𝐢𝐥𝐲 𝐰𝐢𝐭𝐡 𝐝𝐚𝐢𝐥𝐲 𝐛𝐨𝐧𝐮𝐬, 𝐈 𝐬𝐭𝐚𝐫𝐭𝐞𝐝 𝐥𝐨𝐰 𝐛𝐮𝐭 𝐧𝐨𝐰 𝐚𝐦 𝐛𝐢𝐠 𝐚𝐧𝐝 𝐭𝐡𝐞𝐲 𝐚𝐫𝐞 𝐫𝐞𝐥𝐢𝐚𝐛𝐥𝐞 𝐚𝐧𝐝 𝐭𝐫𝐮𝐬𝐭𝐰𝐨𝐫𝐭𝐡𝐲. t.me/+LfBJVmlRu_80ZTVk t.me/+LfBJVmlRu_80ZTVk
-
А вы точно должны были return получить?
-
http://Telegram.me/+X9XiGfow0HoxYmQ0
-
Пересдача
-
Новоприбывшие должны заполнять форму RC66 или RC151, где указан доход до приезда в Канаду. Все детали, касательно этих форм есть на официальном сайте Канады. Если вы не отправляли им эту форму, то скорее всего причина в этом. Но лучше позвоните в CRA, они вам точно скажут.
-
Ще одне питання щодо прав . Намагаюся розібратися зі всіх сил і вдячна за всі відповіді . Через пів року українські права не діють в Канаді чи через півроку їх уже не можна замінити ? Наприклад я не буду водити наступні 4 роки умовно а потім захочу . Чи зможу я замінити права пізніше чи на це дається півроку а а потім в будь якому разі треба буде перездавати ?