UA to Canada CUAET
-
Аудіювати що? Українську картку? Конверт? Мула, який гроші привозить? Як підтверджувати прибуток? Казати я отримую іноземний прибуток, який я ніяк не можу підтвердити, бо я працюю нелегально та не сплачую жодних податків ніде? Якщо людина ніяк палилась, то ніяк нічого й не знайдуть Щоб зробити то легально, то лише всі документи для самозайнятості робити заднім числом (інвойси, договори). При потребі реєструвати GST/HST (хоч і буде по 0) Це 3 місяці пропрацьованих, які ніяк не відстежать
-
Однако нужно понимать мотивацию человека что он хочет 1. Не поиметь проблем с налоговой в канаде? 2. Не заплатить налоги с украинских доходов с минимальными рисками? 3. Отразить доходы в декларации и работу в каких-то других официальных документах (для будущего программы pr например)? В зависимости от целей- советы могут быть разными)
-
Тобто єдина моя порада легалізація через самозайнятість це потенційна проблема? Ух Окрім цього задавав уточнюючі питання, щоб людина сама собі відповіла та зважила ризики
-
А як ти плануєш «легалізувати» роботу на укр ринок, якщо не через самозайнятість?) t.me/UAtoCanada/309052
-
А, тьху Я ще не так тред прочитав Думав людина хоче запитує за декларацію з 3 місяців 2023. Не правий був у більшості висловлювань Тоді єдиний варіант домовлятись з роботодавцем, підписувати договір та надсилати йому інвойси, просити нормально слати кошти, щоб бути як самозайнятий Тут залежно від провінції business number&name. Та якщо перетнути 30к$C, то реєстрація GST/HST