UA to Canada CUAET
-
нет у вас никаких проблем с налоговой
-
Привіт! Прошу поради/поділитися вашим досвідом :) В 2022 приїхали з чоловіком в Канаду, пожили в ВС 4 місяці, зробили карточки і поїхали назад в Європу, але там ніде більше ніж на 3 місяці не затримувались, переважну частину року мешкали в країнах Азії. Зараз все ж таки вирішили вернутися в Канаду і спробувати нову провінцію, отримати ПР, обжитися. Питання в податках. Поки жили в ВС, не подавали декларацію, хоча чоловік працював на Європейську компанію по українському ФОПу, а я десь тиждень поганяла в Убер Ітс. Як думаєте, наскільки великі в нас проблеми з податковою? Може хтось був в такій ситуації?)
-
вы же в Канаде всего 4 месяца были - вас это не делает налоговым резидентом, а источник дохода за пределами Канады. Канада даже знать о нем никак не может. вы же почему-то не пытаетесь с него заплатить налоги во всех остальных странах, в которых за год побывали
-
Дякую за розгорнуту відповідь!:) А те, що чоловік працював по ФОПу і не подавав декларацію теж норм? Більше напрягає цей момент)
-
Дуже дякуємо! Трошки відлягло)
-
Бо хочемо відчути найпотужніші в Канаді вітри, холод і постійну мрячку (і відносно легше отримати ПР в НЛ))) Насправді я дизайнер/ілюстратор і не можу знайти роботу за профілем в ВС, тому залишатися там за шалені гроші і працювати на мінімалку без можливості отримати ПР - не резонно) Але ВС дуже красива, хотілось би там поподорожувати
-
Здравствуйте подскажите пожалуйста у меня 2 загран паспорта в одном виза и в нем закончились странички я подала его на обмен написала заявление и так как в нем действующая виза ( и на него оформили ворк пермит, я просила у офицера обломить на другой но он сказал что это не имеет значение)у меня он остался на руках но его пробили( повредили) я с могу с этой визой в этом паспорте въехать в Канаду обратно? , выехала из Канады в марте
-
специально для этого все подробно описано в закрепленном сообщении
-
Мало ли , может ошибка, а на самом деле не положено ) Обидно будет зря приехать )
-
вам же даже письмо пришло с ответом на этот вопрос
-
Здравствуйте! Подскажите пожалуйста, проучила визу CUAET сегодня , одобрена была после 4го февраля . Но виза визитор , не ставила галочку , что хочу работать . Скажите пожалуйста, дадут ли ворк пермит? Так же пришло письмо, в котором сказано показать его офицеру на границе , для получения ворк пермит , стади пермит
-
Надіємся) Але житлова криза усюди по країні. Місцеві жаліються, що ціни і кількість мігрантів ростуть, а кількість будинків не збільшується(