UA to Canada CUAET
-
До квітня 27
-
Привіт! Підскажіть будь ласка, я продовжувала закордонний паспорт у лютому 2022 році перебуваючі у Харкові, але не змогла його забрати. Зараз в мене тільки є електронний вигляд паспорту у додатку Дія (продовжений). Чи знаєте ви, як отримати тепер фізичний паспорт у Торонто?
-
Якщо я все правильно памʼятаю, то необхідно буде написати листа до міграційної служби України з проханням передати в Канаду Але це без деталей, деталі в гуглі мали б бути canada.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/pasportni-diyi/dostavlennya-za-kordon-pasporta-oformlenogo-v-ukrayini
-
Зробіть новий закордонний паспорт через консульство. Так як у Вас старий паспорт подовжений, його рано чи пізно потрібно буде змінювати(тим паче, що його подовжили 2 роки тому), а за законами України у Вас може бути 2 дійсних паспорти
-
Здравствуйте Вопрос: у меня указано что последняя страна резиденства Украина, хотя последние два года я жил без residence permit и получил его только за месяц до приезда в Канаду. Мне стоит позвонить сказать что это не Украина или это ничего страшного?
-
Где самая дешёвая страховка авто в онтарио?
-
ничего не понятно. причем тут страховка и миграционная служба? причем тут ес и украина? все, что вы писали в анкете при подаче на визу уже прошлое. если вы там соврали, что жили в украине хотя физически вы жили в ес, то обьяснять почему вы так написали вы будете в последующих анкетах для канады
-
кто то обновляет сейчас очередь на запись на паспорт?