UA to Canada CUAET
-
Есть два вида платы за симку. Предоплата , когда вы оплачиваете пакет услуг на месяц вперед . Это без контракта . Не платите и не пользуетесь . А есть контакт . Где вы оплачиваете не в зависимости от пользования . Оплачиваете все равно каждый месяц . В первом случае , у вас нет никаких обязательств и счет вам каждый месяц будет приходить с предложением оплатить пакет услуг на месяц. Во втором случае у вас будет приходить счет с накоплением долга за каждый месяц что вы не оплатили . В этом случае вам нужно закрыть контракт , иначе долг будет накапливаться
-
Контракт = постоплата? Или может быть и предоплата по контракту?
-
С загального, то таке як атоксил тут немає, і спазмалгон не знайшла аналог. Але все, що брала з собою, вже пішло в смітник, бо вийшов термін. А, ще німесіл тут заборонений, якщо що.
-
Я б порадила взяти із собою парацетамол, тут є аналог, але мені особливо він не дуже допомагає, можливо якщо ви часто хворієте і Вам потрібні антибіотики, то на перший час можете взяти, але не багато,якщо маєте проблеми з кишківником то панкреатин. Але, щоб зорієнтуватися, краще на ютубі подивитися відео аналогів ліків і вирішити суто для себе, що краще взяти
-
Добрый день Подскажите, пожалуйста, если я отработал по профессии sprinkler system apprentice 7 месяцев и сейчас ищу новую работу, могу ли я пойти дальше работать по профессии plumber, в плане будет ли это считаться как продолжение стажа для АОS? На сколько я нашёл, NOK у этих профессий вроде бы один
-
А де купи можна таку сим карту?
-
Добрый день Подскажите, пожалуйста, если я отработал по профессии sprinkler system apprentice 7 месяцев и сейчас ищу новую работу, могу ли я пойти дальше работать по профессии plumber, в плане будет ли это считаться как продолжение стажа для АОS? На сколько я нашёл, 72300 - plumber, 72301 - sprinkler выдает поисковик
-
Доброго дня. Додам ще краплі з антібіотиком очні/вушні, тому що тут вони тільки за рецептом лікаря. Мазь Лєвоміколь дуже потрібна іноді, зеленка (ії я тут зовсім не бачила), йод, метрогіл дента для десен, клей бф для шкіри якщо знайдете в Україні то теж неповторна штука. Фєстал і ношпа.
-
Добрый день ♥️ Для въезда в Канаду по визе visitor , что-то нужно кроме страховки и визы ?
-
Аааа і ще додам щось від цистіта також можуть відправить до лікаря а воно ж так болить, то ліпше мати щось і одразу приймати...
-
Це добре але не всім так везе( багато кого відправляють до лікаря(
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка - ситуація така, заявку по куаєт підтвердили в листопаді 2023, але візу не влеював. Чи вклеють мені візу зараз, та чи нададуть ворк перміт. Дякую. (Закріплене повідомлення прочитав, але своєї ситуації не знайшов)