UA to Canada CUAET
-
Так вам только копия и нужна. Но вы спрашивали про подтверждение родства - это оно и есть.
-
перенести визу никак нельзя, можно получить новую - на общих основаниях с оплатой всех сборов. ехать в Канаду для этого не обязательно. как получить ворк пермит, если он вам нужен - другой вопрос
-
1) разве нет? я вижу в чеклисте birth certificates for you and all family members
-
Про листа не чула, схему про яку написала приводять консультанти в іншій групі.
-
Я вам схему розповіла, чи буде вона працювати наступного року не знаю. Ще як варіант з новим паспортом податися на звичайну візу. Самі тим часом подавайтеся на пр якщо є можливість і потім по приїзду чоловіка на воззʼєднання сім’ї
-
Я не для себе цікавлюсь ,а для чоловіка. А він,як відомо,виїхати так просто не може. Буде можливість практично під кінець дії візи. Тому питання про те як діяти,якшо є бажання зробити за можливості новий паспорт,відповідно,на роки. Просто цікавить як тоді з візою бути,після появи нового паспорта ,старий ж наче як анулюється
-
Треба приїхати у цьому році, податися на Ворк перміт , на його основі податися на продовження візи і її вклеїти у новий паспорт. Тільки майте на увазі що Ворк перміт зараз в аеропорту навряд вам дадуть ( чи добре вмієте просити) так що його треба буде чекати якийсь час. Отже цей час можете працювати тільки віддалено в іншій країні. Або не працювати, на усе потрібні кошти
-
Підкажіть,будь ласка, віза в паспорті стоїть,але так швидко,як планувалось приїхати,не виходить . Дія паспорту закінчується у 26му,сама віза до 25го. Але питання стосується того,чи можна зараз в Україні зробити новий паспорт і шо тоді робити з візою? Як її "перенести"
-
Вопросы к тем, кто подавал на ПР для родственников: 1) Требуют ли доказательства родства помимо клятвенной декларации? В списках документов их нет, вопрос нужно ли их подготовить, переводить и загружать заранее? 2) Если кто уже дошел до конца или почти до конца, требуют ли пройти медицину еще раз, если проходили на куает? Спасибо.
-
В 2014 вона почалась :)
-
Точно! Якось не подумала про це, дякую за підказку 🤩
-
В пріоритеті? тобто швидше можна отримати піар?
-
Я зрозуміла, в мене одна дитина 😊 тому головне, щоб взагалі нас там прийняли, бо вік дитини майже 12 і прийдеться везти її з собою