UA to Canada CUAET
-
виза по cuaet - это не гуманитарная виза. это обычная trv. если вы когда-то получали визу в Канаду, то заметите, что визуально отличить trv и trv по куает невозможно. вы не поверите, но общая база отпечатков есть у стран 5 eyes, куда входят Штаты, Канада, НЗ, Австралия и Великобритания. но никого не волнует, кто куда подался и зачем.
-
Всім привіт, розумію що питання одні й ті самі. Але. Нам прийшов ворк перміт, що далі робити ? Спасибі
-
доброго ранку,підкажіть,будь ласка,з‘явилось ось таке оновлення в профілі,але біометрію я ще не здала(немає 18),хоча лист на неї приходив(лист про біометрію,лист про відміну біометрії,повторний лист про біометрію)я хотіла після свят їхати і здавати.це вже не потрібно?
-
Привіт, хто знає у суботу консульства працюють?
-
Підкажіть будь ласка, якщо відправляти паспорти з Чехії у Відень поштою але отримувати особисто у Відні чи потрібно оплачувати послуги візового центру? Знаю точно що інформація десь була але вже кілька годин гортаю чат і не можу знайти. Дуже дякую наперед за відповідь)
-
🙊 Нам пришло письмо для въезда в Канаду. Скажите по приезду в Канаду мы сможем поставить визу в паспорт?
-
Есть
-
t.me/UAtoCanada/29147
-
Підкажіть, чим відправити х України дозвіл від батька на вивезення дитини в Канаду. Електронно підтвердження візи отримали, але тепер маємо відсилати документи на вклейку. Я так розумію потрібно вкласти в конверт всі документи, які були подані в заявку на візу?
-
Добрый день! Есть те кто подавали аппликацию на проездной документ? Какие вы отправляли документы в визовый центр после одобрения запроса?