UA to Canada CUAET
-
Де саме не дали? Він лист мав на руках?
-
Можна онлайн податись
-
Але ворк перміт був вже одобрений? І дедлайн ще не згорів?
-
IRCC и CBSA - разные организации. На границе вас ждут офицеры CBSA. Они больше не уполномочены рассматривать заявки на ворк пермиты, и не могут вам его выдать без заявки, предварительно поданной и одобренной IRCC
-
Может кому полезно будет. Сегодня писал в кризисную форму объясняя ситуацию, что есть потребность заехать, но при подаче не ставил галочку на получение work пермита. Вот собственно и ответ. Насколько понимаю, то приехать с визой и просить у офицера пермит - шансы получить околонулевые… Если есть отважное, которые заезжали по туристической визе в ситуации как у меня и пытались решить этот вопрос уже в Канаде, то буду благодарен за опыт.
-
Да, можно по той ссылке просто подавать
-
Продление пермита не требует обязательного наличия этой отметки
-
Добрий день, підкажіть мені, будь ласка, як правильно зробити. В мене і в дитини відсутня cuaet ремарка у ворк перміт та візітор рекорді, оскільки в мене закінчувався паспорт, то дали мені спочатку на два роки, але був ворк перміт з cuaet, потім в минулому році я продовжила ще на один рік, але вони не поставили цю cuaet відмітку, писала в кризову, мені не переробили. Зараз як мені подавати на подовження до 31 березня без відмітки? Спочатку потрібно переробити і потім подавати на подовження чи одразу можна пояснити в додатковому поясненні?
-
Доброго дня у мене є віза робоча робив літом у 2023 по CUAET хочу у січні приїхати до Канади 1)Моя робоча віза діє? 2)Що мені потрібно взагалі для того аби приїхати(знаю куди їду) тобто документи. 3)Чи по тій програмі CUAET я ще можу взагалі заїхати в паспорті пише до літа 2028 року діє . Якщо хтось може проконсультувати напишіть тут чи у приватні
-
Де це саме подивитись можна те саме письмо?
-
t.me/colibriimmigration/7