UA to Canada CUAET
-
Я брала через неї квитки, через її помічницю Наталю Попову, 4 квитки до Канади. Я вирішила, що мені страшніше робити це самій, бо з нами ще летів кіт. Все пройшло чудово, я дуже вдячна Наталі. Вона була постійно на зв'язку, а в мене була купа питань. 2 валізи на людину, як вона і обіцяла. І вартість була не вище, ніж люди брали самі у лоукостів. Нам лоукости не підходили, бо з нами був кіт. Я вивчала їх діяльність майже 2 роки до того, як вирішити до них звернутися ))) Я дуже перелякана по життю )))
-
@mari4kadrug Я також брала квитки через Наталію, але не змогла полетіти і робила повернення. Все було добре, по умовах які були написані напочатку. І минулого року бачила ще окремий чат їхній з відгуками, там багато людей писали хороші відгуки. Як писали вище, головне не потрапити на шахраїв, які прикидаються Леєю, або пропонують дешевше.
-
Брали теж білети через Лею у 2023. Ніколи не літали так далеко, боялися щось зробити не так. Було капець страшно віддавати таку сумму😁Все пройшло добре, її помічниця була на зв'язку завжди коли у нас були питання. Як вам вже написали, перевіряйте що контакт справжній, не дублікат, її часто дулюють